''Cabaret a la carte'' na pozornici Supertalenta izvest će kabaretsku točku.

Galerija


Karolina Šuša, Magdalena Matijević i Ana Maria Papić na pozornici Supertalenta izvest će kabaretsku točku iz mjuzikla Sweet Charity.

Vezani članci Karolina Šuša (Foto: Anamaria Batur) Progovorila o predrasudama: "70-ih su ljudi praktički hodali goli, a danas je moderno biti konzervativan'' Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Nisu im odoljeli ni publika ni žiri: Brazilska senzacija i diva Iva u finalu Supertalenta!

Njihova plesna skupina zove se ''Cabaret a la carte'', a ove prekrasne dame dolaze iz Opatije. Upoznale su se, kako kažu, igrom slučaja. Spojili su ih različiti projekti, a njihova skupina postoji oko pola godine.

''Točka koju ćemo izvesti na Supertalentu osmišljena je za jedan nastup te smo je već par puta izvodile'', rekle su djevojke dok je Karolina nadodala kako do sada nikada nije bila na natjecanju u umjetničkoj disciplini pa je takvo iskustvo sasvim drugačije.

Karolina Šuša, koja je i okupila ove plesačice, samostalna je umjetnica koja ima iskustva u kazališnim produkcijama hrvatskih i stranih koreografa i redatelja. Čak u posljednje vrijeme surađuje s Jonahom Bokaerom, jednim od najpoznatijih američkih koreografa i vizualnih umjetnika novije generacije.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

Skoro pa gola: U njezinoj obitelji obline se slave, a ona ih se ne libi pokazati ni s 49 godina

Osvećuje joj se? Najplaćenija glumica uvjerena je da joj bivši želi uništiti sretan brak