Brad Pitt je lansirao novu kampanju za vlastito vino Miraval Rose koje proizvodi na luksuznom imanju u Francuskoj u sklopu kojeg ima i vinograde.

Galerija


Holivudski glumac Brad Pitt još nam je jednom pokazao kako za njega uistinu vrijedi uzrečica "stari poput vina" i to prilikom snimanja nove kampanje za svoje vino Miraval Rose.

Vezani članci Angelina Jolie Pogledajte luksuznu vilu u kojoj se Angelina skriva od korone, od cijene ovog zdanja moglo bi vam se zavrtjeti u glavi! Thelma & Louise Kultni film koji je proslavio Brada Pitta trebao je dobiti nastavak, ali Sarandon je odbila sudjelovati zbog bizarne radnje

Na fotografiji kojom reklamira vino 57-godišnji Brad se opušteno izležava pokraj bazena odjeven u donji dio trenirke i džemper, dok na glavi nosi šešir i sunčane naočale te uživa upijajući zrake sunca.

Brad Pitt i njegova bivša supruga Angelina Jolie godinama već proizvode vlastito vino na francuskom imanju Chateau Miraval, gdje su i vjenčali 2014. godine i gdje je on nedavno odveo mlađahnu manekenku Nicole Poturalski s kojom je bio u kratkoj romansi. Nakon što se razveo od Angeline 2016. godine, vinograd je ostao sporna stavka oko koje je pravna borba navodno potrajala sve do prošle godine.

"Sve je stalo zbog Miravala. Angelina želi da joj se ta imovina dodjeli u cijelosti jer je njezina ideja bila da kupe to imanje", izjavio je anonimni izvor za US Weekly 2019. godine.

Bivši supružnici kupili su sporno imanje od 1100 hektara 2011. godine po cijeni od 60 milijuna dolara, a navodno su na njegovu obnovu potrošili još dodatnih 10 do 12 milijuna. Nikako ga ne planiraju prodati već ga čuvaju za svoje šestero djece.

"To je ulaganje za njhovu obitelj i djecu. Imaju dugoročne planove i upravo smo objavili rezultate najnovije berbe rosea koje će se naći u bocama pod imenom "Pitt, Jole i Perrin", izjavio je prije nekoliko godina njihov osobni vinar Charles Perrin.

Domaće ljepotice kao trudnice: Maja je poletna i s trbuhom do zuba, Žanamari je dobila 35 kilograma, a Nives ćete teško prepoznati!

Pojavila se dosad neviđena snimka princeze Diane i princa Charlesa, zabilježila je jedan od rijetkih trenutaka sreće