Princ William i Kate Middleton za božićnu su čestitku pozirali u društvu djece, a princ Harry i Meghan objavili su još jednu fotografiju sa svog vjenčanja.

Galerija


Članovi kraljevske obitelji povodom božićnih blagdana na službenim profilima na društvenim mrežama objavili su čestitke u obliku obiteljskih fotografija.

Vezani članci Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Preslatki detalji: Otkriveno kako je princeza Diana provodila vrijeme sa sinovima Williamom i Harryjem Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Fanovi Kate i Williama požurili čestitati im na velikom postignuću: ''Samo tako nastavite''

Princ William i Kate Middleton za svoju su pozirali u društvu djece, petogodišnjeg Georgea, trogodišnje Charlotte i 8-mjesečnog Louisa. Dok se zaigrani George pridržavao za oca Williama, Charlotte je ponosno sa smiješkom stala između majke i oca, a maleni Louis ponosno je sjedio u naručju majke i čvrsto ju držao za ruku. Mnogi su komentirali da već sad ima kraljevski stav. 

Za razliku od njih, princ Harry i Meghan kao božićnu čestitku odlučili su podijeliti dosad neviđenu fotografiju sa svoga vjenčanja.