Princ William i Kate Middleton za božićnu su čestitku pozirali u društvu djece, a princ Harry i Meghan objavili su još jednu fotografiju sa svog vjenčanja.

Galerija


Članovi kraljevske obitelji povodom božićnih blagdana na službenim profilima na društvenim mrežama objavili su čestitke u obliku obiteljskih fotografija.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry (Foto: AFP) Kraljevska obitelj planira Meghan i Harryja "deložirati" u Afriku nakon rođenja djeteta? Princ William i Kate (Foto: AFP) Prvi izlazak princa Williama i Kate nakon glasina da ju vara s njenom najboljom prijateljicom

Princ William i Kate Middleton za svoju su pozirali u društvu djece, petogodišnjeg Georgea, trogodišnje Charlotte i 8-mjesečnog Louisa. Dok se zaigrani George pridržavao za oca Williama, Charlotte je ponosno sa smiješkom stala između majke i oca, a maleni Louis ponosno je sjedio u naručju majke i čvrsto ju držao za ruku. Mnogi su komentirali da već sad ima kraljevski stav. 

Za razliku od njih, princ Harry i Meghan kao božićnu čestitku odlučili su podijeliti dosad neviđenu fotografiju sa svoga vjenčanja.