Eileen Berlin bila je osobna menadžerica Toma Cruisea kada je on imao 18 godina te je tek ulazio u svijet glume. Nedavno je u intervjuu ispričala brojne detalje o njegovu životu.

Galerija Tom Cruise Tom Cruise - 3 Tom Cruise +19 Tom Cruise

Glumac Tom Cruise nedavno je objavio kako će se povući sa snimanja akcijskih filmova nakon što u srpnju ove godine proslavi 60. rođendan, a njegova prva menadžerica nedavno je u rijetkom intervjuu ispričala detalje s početka karijere.

Vezani članci Tom Cruise Tom Cruise obnovio je vezu s ljepoticom od koje se prošle godine razišao? Iznenada ga je došla podržati! Isabella Kidman Cruise - 2 Skroman život kćeri svjetski poznatog glumca: Odbila je živjeti u luksuzu i privatni život skriva od javnosti

Eileen Berlin bila je Cruiseova osobna menadžerica kada je on imao 18 godina te je tek ulazio u svijet glume. Danas 86-godišnja Eileen prije 42 godine se suočavala s problemima kakve danas i dalje imaju njegovi bliski suradnici. Istaknula je kako je primijetila prije dvije godine da su svi pisali o Tomovu temperamentu, a ona je sličnom ispadu svjedočila dok je on još bio tinejdžer.

U jednom ispadu koji je uslijedio nakon što ga je otac razljutio, Tom je poklonom koji je dobio za rođendan udario svoju menadžericu. Ispričala je i kako joj je naredio da napravi listu od 11 zahtjeva za njegovu ulogu u filmu "Risky Business" iz 1983. godine, a odmah joj je bilo jasno kako joj posao s njime neće biti lagan.

Daily Mail prenosi kako je komentirala i da joj glasine o plastičnim operacijama na kojima je bio imaju smisla, jer je još u mladosti bio opsjednut svojim izgledom. Kaže da je bio vrlo nesiguran te je jednom prilikom čitav dan vježbao pozu kakvu će imati pred fotografima. "Tommy ima previše lica - to se vidi i na fotografijama kroz godine", kaže Eileen.

"Znao je biti arogantan, frustriran, tužan i šarmantan. Vidjela sam sva ta njegova lica. Ono što nikada nisam vidjela u njemu je sreća. Oduvijek je bio vrlo ambiciozan i odlučan u tome da postane zvijezda. I zbog toga je postao perfekcionist.

Cruiseova bivša menadžerica prisjetila se i kako su glumca ona i njezin pokojni suprug upoznali kada mu je bilo 14 godina. U to vrijeme njegova je majka ostavila oca, a to se odrazilo na sve njegove kasnije veze. "Moj je bio nasilnik. Sjećam se da je bio temperamentan te nije susprezao od udarca", komentirao je sam Tom 2006. godine u jednom intervjuu.

Tom Cruise danas je jedan od najpoznatijih glumaca na svijetu, a često je pažnju javnosti mamio i svojim privatnim životom. Pripadnik je Scijentološke crkve, zbog koje svoju kćer Suri nije vidio godinama, a brojni detalji iz njegova privatnog života nerijetko su šokirali javnost.

Grašo za vjenčanje odabrao istu crkvu u kojoj se udavala i Danijela, njen brak s našim dobro poznatim pjevačem bio je tajna čak tri godine! Danijela Martinović Danijela Martinović Marko Perković Thompson +30 Hana Huljić i Petar Grašo

Tatjana Jurić skočila u ledenu rijeku da spasi ljubimicu, uspjela i sve slučajno snimiti: "Ekipa u kafiću gleda, ja skačem, ovo je hit!" Tatjana Jurić - 3 Tatjana Jurić - 4 Tatjana Jurić - 5 +26 Tatjana Jurić - 1

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju