Asim Ugljen je svojim prijateljima na Facebooku zadao matematički zadatak koji je njegov sin Dino morao riješiti u sedmom razredu.

Galerija Asim Ugljen Asim Ugljen Asim Ugljen i Marta Bolfan +24 Asim Ugljen i Marta Bolfan

Glumac Asim Ugljen odlučio je na društvenim mrežama podijeliti jedan matematički zadatak koji je njegov sin Dino dobio u sedmom razredu osnovne škole i provjeriti koliko ga njegovih prijatelja na Facebooku zapravo zna riješiti.

Vezani članci Asim Ugljen i Marta Bolfan Domaći glumački par otišao na medeni mjesec nakon 10 godina braka: "Sumnjam da će biti seksa, ali nema veze" Asim Ugljen Osvojio je publiku ulogom koja mu uopće nije bila namijenjena, a sad nas ponovno nasmijava u novoj urnebesnoj seriji!

"Ok, fejsbuče, da vas vidim, ovo je zadatak za naprednu matematiku u 7. razredu osnovne škole. Dino ga je riješio bez beda, meni je ipak trebalo malo dulje. Da vidim koliko ste matematički pismeni. Molim vas da u komentaru ostavite svoje rješenje zadatka. Točni odgovori će biti nagrađeni. Ajmo bando, računajte! Sažmi", napisao je glumac uz fotografiju zadatka.

 "Jel smiju sudjelovati profesori matematike", "Da znaš da si me zainteresirao. Čak mi je bilo gušt, osjećao sam se kao dijete. Kako god, moj odgovor je 4, pa makar se osramotio", "Za ovo treba olovka i papir", "Digitron čini čuda", "Prepiši od Marice koja ima sve pohvalnice dosad", "Nikada me nije zanimala matematika. Tako da i sad gledam i baš mi se ne sviđa. Niti mi koristi za život. Ali bravo za juniora", "Računam već treći put i dobijem decimalni broj", "Ako sad krenem računati, mislim da neću skužiti i riješiti do 2031. g. Jel mogu Bachovu fugu odsvirat umjesto ovog?", "Mislim da mi život ovisi o tome da ga ne bi znao riješiti", "Po mojoj računici 8", "Točan odgovor je 8", samo su neki od urnebesnih komentara koje je dobio.

Hana Huljić i Petar Grašo dobili su javnu poruku od posebne osobe, evo što im je poručila i hoće li je poslušati? Bosiljka Bulović - 2 Bosiljka Bulović - 1 Bosiljka Bulović - 3 +21 Petar Grašo i Hana Huljić

Bio je u braku s nekoliko ljepotica, ali danas je sreću pronašao s 46 godina mlađim dečkom i ne odvaja se od njega! Calvin Klein i Kevin Baker - 4 Calvin Klein i Kevin Baker - 5 Calvin Klein i Kevin Baker - 2 +22 Calvin Klein i Kevin Baker - 3

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju