I kraljica ga odobrava

Tko je zgodni rođak koji je uspio zasjeniti prinčeve Harryja i Williama, a o njemu svi pričaju zbog najnovijeg poteza kojim je nadmašio samog sebe?

Arthur Chatto (Foto: Instagram) Arthur Chatto (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Arthur Chatto (Foto: Instagram) Arthur Chatto (Foto: Instagram) Arthur Chatto (Foto: Instagram) Arthur Chatto (Foto: Getty Images) Arthur Chatto (Foto: Instagram) Obitelj Chatto (Foto: Instagram) +0 Arthur Chatto (Foto: Instagram) Galerija

Arthur Chatto bit će prvi član britanske kraljevske obitelji koji će se pridružiti marincima.

Čini se kako su britanski prinčevi William i Harry u potpunosti ostali u sjeni svog mlađeg rođaka, odnosno 22-godišnjeg Arthura Chatta.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Naočiti Arthur poznat je i kao unuk princeze Margaret iliti sin Lady Sarah Chatto, ovih je dana dospio u središte pozornosti i to jer uskoro postaje prvi član britanske kraljevske obitelji koji će se pridružiti marincima.

Mladić je već primljen na obuku, a britanski The Sun prenosi kako je kraljica ELizabeta upoznata s tim, te je vrlo zadovoljna i ponosna. Osim nje velika podrška mu je bio i princ Edward koji je i sam pokušao pristupiti elitnoj jedinici još 1986. godine, ali je odustao nakon samo četiri mjeseca.

Inače, Arthur je dosad radio kao osobni trener i model, a studirao je geografiju na Sveučilištu u Edinburghu. Kako bi se što bolje pripremio za novo poglavlje u životu, navodno se odvažio na pješčanje od 20 milja i kampiranje u Škotskom gorju.

"Primljen je direktno na obuku za časnika i više je nego spreman za to. Vjerojatno će dospijeti puno dalje nego što je to uspio princ Edward", izjavio je izvor s dvora.

Prošlog je ljeta sudjelovao u utrci dugoj dvije tisuće milja organiziranoj u dobrotvorne svrhe, a na sudjelovanje ga je potaknula pandemija koronavirusa i želja da pomogne britanskom Crvenom križu. Na cilju utrke dočekali su ga članovi obitelji, ako i djevojka Lizzie Friend.

Arthur je bio vrlo popularan na Instagramu gdje je često objavljivao svoje razgolićene fotografije i hvalio se mišićavim tijelom, ali iz nekog razloga nedavno je odlučio deaktivirati svoj profil.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kimpel, Antonio Banderas (Foto: Getty Images) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) +3 Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Celebrity Vitke noge njegove 22 godine mlađe djevojke sve su zasjenile, a i on sam ju nije mogao prestati obasipati nježnostima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene