Ma, bomba!

Splitska dizajnerica iznenadila objavom fotke na kakvu inače od nje nismo navikli: ''Čisto savršenstvo poput božanstva''

Anamarija Asanović Anamarija Asanović Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija i Antonio Asanović - 4 Anamarija i Antonio Asanović - 2 Anamarija i Antonio Asanović - 3 Anamarija i Antonio Asanović - 1 Anamarija Asanović Anamarija Asanović - 1 +10 Anamarija Asanović - 2 Galerija

Anamarija Asanović podijelila je na Instagramu fotografije u crnom bikiniju te pokazala zavodničku figuru i ugodno iznenadila svoje pratitelje.

Modna dizajnerica i kći bivšeg nogometaša Aljoše Asanovića, Anamarija Asanović na svojem je profilu na Instagramu objavila niz fotografija na kojima pozira sjedeći na rubu bazena u Šibeniku.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović Velika fotogalerija! Posljednja sunčana subota izmamila je brojne poznate u centar metropole, neka lica na zagrebačkoj špici nismo očekivali!

U crnom badiću pokazala je svoje tetovaže, ali i istrenirane noge, bujne grudi i zavodljivo tijelo.

"Slatko je ne raditi ništa", napisala je Anamarija ispod objave.

Ugodno iznenađeni pratitelji uputili su joj komplimente "Lijepa djevojka", "Savršeno", ''Čisto savršenstvo, poput božanstva'' te su je obasipali emotikonom gorućih vatrica, ali i smajlića sa zaljubljenim očima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa)

Da u posljednje vrijeme uživa u valovima mora, ali i drugim ljetnim egzibicijama dokazuju njezine fotografije na društvenim mrežama.

Splitska dizajnerica prošle je godine proslavila desetu obljetnicu svojeg rada, a u jednom razgovoru za IN Magazin priznala je da se o sebi svega naslušala tijekom tog razdoblja, pa i toga da je uspjela samo zbog toga što ima poznato prezime. No, otkrila je i da na samim počecima, kada se natjecala u svijetu mode, nije imala svoje prezime.

"Na svim tim natjecanjima su čak zbog prezimena uveli šifre za natjecatelje da ne bi ispalo da mi je otac nešto namjestio. Uglavnom, u Zagrebu su uvijek bile šifre pod kojima smo se mi dizajneri natjecali. To u biti nitko ne zna, bila sam jedanput 'puž u kućici', u tom stilu je bilo'', izjavila je tada Anamarija.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 5 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 6 +15 Milica Pavlović i Saša Matić Celebrity Seksi Srpkinja tijekom nastupa zaboravila na opasni prorez na haljini, pa pokazala više nego što je planirala

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Šuput podijelila preslatki prizor koji je dočeka kad uđe u stan: "Ništa na kugli zemaljskoj ne može zamijeniti taj tren"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene