Glumica Alicia Silverstone iz Hollywooda se povukla još prije 20 godina i danas živi opuštenim životom, uživa u pisanju knjiga, zdravom načinu života i šetnji sa svojim ljubimcima.

Galerija


Holivudska glumica Alicia Silverstone snimljena je u opuštenoj šetnji s dva psa u blizini svog doma na Beverly Hillsu vrijednog 597 tisuća dolara, koji je kupila još davne 1996. godine, u doba svoje najveće slave.

Vezani članci Alicia Silverstone Nekad buntovna tinejdžerica danas vodi potpuno drugačiji život, a sa slavom se pozdravila prije 20 godina Heather Locklear (Foto:Profimedia) Pogledajte kako najljepše žene 90-ih izgledaju danas, prema nekima od njih život baš i nije bio blag

Danas 44-godišnja Alicia najčešće izlazi u sportskim izdanjima, pa  trenirka i majica ispod koje je nosila samo sportski grudnjak nisu izostali ni ovaj put, a na licu s pokojom borom i podočnjacima nije imala nimalo šminke. Tako nesređenu malo tko bi ju prepoznao na prvi pogled, ali paparazzima nije uspjela promaknuti.

Plavokosa glumica proslavila se ulogom Cher Horowitz u filmu "Djevojke s Beverly Hillsa", no danas živi povučenijim životom i to tako posljednjih 20 godina nakon što se odlučila povući iz Hollywooda. Danas piše knjige, posvećena je zdravoj prehrani i vješto krije detalje iz privatnog života.

Odluci da se povuče iz Hollywooda navodno je doprinijelo to što su ju počeli nazivati debelom nakon što je prikupila nekoliko kilograma viška. 

"Zvali su me debelom djevojkom, no to me nije potaknulo da idem na dijetu i dokažem se, već sam reagirala potpuno suprotno. Nisam htjela biti slavna", rekla je Alicia u jednom intervjuu prije nekoliko godina. Istaknula je kako joj je sve to teško palo jer je holivudski život bio dosta kompliciran.

Iza nje je brak s glazbenikom Christopherom Jareckim, s kojim se vjenčala 2005. godine i dobila sina, a razveli su se 2018. godine.

"Oni se još uvijek snažno vole i poštuju jedno drugo te će ostati vrlo bliski prijatelji, no donijeli su zajedničku odluku da će se rastaviti nakon što su zajedno proveli 20 godina. Imaju zajedničkog sina i ravnopravno će se brinuti o njemu", rekao je tada glasnogovornik para.

 

Nasred ulice strastveno ljubila 27 godina mlađeg gondolijera: Napali ju da mu može biti mama, a ona im je spremno odgovorila