Hoće li dobiti razvod?

TUĐI ŽIVOT Džihan inzistira na rastavi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

DONOSIMO VAM SADRŽAJ SERIJE KOJA SVAKI DAN BILJEŽI RAST GLEDANOSTI.

Hazal se bacila pod motor, ali, srećom, nije teže ozlijeđena. Odmah nakon nesreće nazvala je svoje biološke roditelje Džihana i Dilaru, a ne Gulseren.

Pogledaj i ovo showbuzz Hoće li dokazati? TUĐI ŽIVOT Dokaz da je Gulserenin rođak nedužan

Dilara je primila vijest o Hazalinoj nesreći te je odjurila iz trgovačkog centra u kojemu je bila u kupnji s Džansu. Dilara je Džansu rekla da je njezina prijateljica doživjela nesreću. Džihan je primio poziv u trenutku kad je priznao Gulseren što osjeća prema njoj. Džihan, Gulseren i Dilara sreli su se u bolnici. Liječnik je Džihanu rekao da Hazal nije ozbiljno ozlijeđena te da je možda sve osmislila kako bi privukla njihovu pozornost. Džansu odluči posjetiti Gulseren, ali dočeka je Keriman.

Džansu je tako upoznala i sestru svoga biološkog oca. Nakon izlaska iz bolnice Džihan, Gulseren i Hazal dolaze u dom Džihanove obitelji, gdje nalaze Džansu. Džansu i Hazal su se sad i službeno upoznale. Dilara i Džihan počinju se svađati jer je Dilara shvatila da se između njega i Gulseren nešto događa. Džihan inzistira na rastavi, ali Dilara mu je odbija dati. Džihan nakon toga pokreće brakorazvodnu parnicu. Džihanov otac Rahmi traži od sina da mu pozajmi novac s kojim bi mogao otvoriti novi restoran u Istanbulu. Džihan je shvatio da je njegov otac opet počeo kockati te mu odbija pozajmiti novac.

TUĐI ŽIVOT Večeras priznanje ljubavi

Rahmi je primoran smisliti novi plan kako da se domogne novca. Gulseren je našla novi posao u tvornici tekstila i ne odgovara na Džihanove pozive. Jedne večeri Džihan ipak uspijeva saznati gdje Gulseren radi te odlazi k njoj i iznova joj kaže što osjeća prema njoj. Gulserenin suprug često zove Keriman te od nje traži da stavi kuću pod hipoteku i pošalje mu novac za jamčevinu. Keriman to ne želi učiniti te počinje pregovarati s Džihanovim ocem, kojemu u zamjenu za novac obećava vratiti Hazal.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene