Svojim performanskom Severina je iznenadila brojne Šibenčane.


Najveća regionalna glazbena zvijezda Severina postala je zaštitno lice jednog makedonskog brenda mineralne vode. Za potrebe snimanja kampanje Severina se vinula u zrak iznad jednog ugostiteljskog objekta i ostavila u čudu prolaznike koji su se zatekli ispred šibenske Gradske vijećnice.

Severina (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Splitska pjevačica Makedonce je osvojila svojim na prvu i to stilom i svojom nevjerojatnom energijom. 'Severina je pojam moćne ljepote, unikatnog stila i nepresušne energije, karakteristike koje su prepoznatljive i za našu vodu. Za zaštitno lice izabrali smo ju jer je uvijek u toku s trendovima. Zajedno radimo proizvod koji će predstavljati potpuno različitu viziju od svega prethodno predstavljenog na makedonskom tržištu, ali i šire u regije', istaknuli su iz kompanije.

Severina (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Popularna pjevačica do sada je surađivala s renomiranim svjetskim brandovima iz Njemačke i Švicarske, kojima je također bila zaštitno lice, no ovo je njena prva suradnja s makedonskom tvrtkom.

'Nevjerojatno sam ponosna što je tvrtka iz Makedonije izabrala baš mene da budem njeno zaštitno lice.  Makedonija je jedna od mojih omiljenih zemalja koju stalno nosim u srcu i stvarno sam sretna što ću sada imati mogućnost dolaziti češće', izjavila je Severina.

Severina (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)