Nema skrivanja

TUĐI ŽIVOT Večeras priznanje ljubavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gulseren odlazi u policijsku postaju kako bi prijavila nestanak njezine kćeri Hazal te ondje kaže da misli da su je oteli Džihan i Dilara.

Gulseren zove svoju kćer koja joj se napokon javi i kaže da je kod kuće. Gulseren se nakon toga vratila kući i zatekla svoju kćer s obiljem novih darova. Na zaslonu Hazalina novog iPada vidjela je Dilarinu i Hazalinu fotografiju, što je posve izludi. Odlučila je posjetiti Dilaru i vratiti joj darove, što strašno uznemiri Hazal.

Pogledaj i ovo showbuzz U posljednjem trenutku TUĐI ŽIVOT Junačko spašavanje Hazal

SVE JE POSTALO JAVNO! Glumac će se boriti za sina na sudu!

Hazal se promijenila te se počela drukčije ponašati čak i prema svojim prijateljima u školi. Svima je rekla da je kći bogataša koji posjeduje pomodni restoran, ali nitko joj ne vjeruje. Hazal stoga svoje prijatelje iz razreda odluči pozvati u Džihanov restoran. Nakon ručka konobar donosi račun, no Hazal ga odbije platiti i kaže mu da je ona Džihanova kći. Međutim, osoblje joj ne vjeruje.

Većina gledatelja Novu godinu dočekala uz program Nove TV

Džihan nije u restoranu pa Hazal biva primorana podmiriti račun jer ne može dokazati istinitost svoje tvrdnje. Džihanov otac vratio se iz Rusije nakon deset godina izbivanja, ali Džihanu se čini da otac nešto skriva od njega. Džihanov partner Alper počinje ucjenjivati Džihana jer misli da ima kćer s drugom ženom. Džihan postaje svjestan Alperove prave naravi. Džihan napokon prizna Gulseren što osjeća prema njoj. Ni Gulseran više ne može skrivati što osjeća prema njemu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene