Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako nije pobornik teze da ljubav ide kroz želudac, otkriva da je svoju suprugu ipak osvojio jednim jelom.


Ricardo Luque je rođen u Venezueli, u Hrvatskoj živi i radi od 1990. godine, a mnogima je poznat kao član benda Cubismo. Zaraznim je ritmom osvojio srca obožavatelja, a sada u snowu MasterChef neobičnim okusima pokušava osvojiti nepca zahtjevnog žirija.

Vezani članci Slika nije dostupna Šarmer bio i ostao: „Ja moram priznati da ste vi najprivlačniji ovdje!“ Slika nije dostupna Ivana Marić: 'Ovaj uspjeh danas je za mene konačna pobjeda'

Iako je glazba njegova prva ljubav, priznaje da uživa i u kuhinji.

„Počeo sam kuhati jako rano i često sam pomagao majci u kuhinji. Volio sam isprobavati različite okuse, ali moram priznati da sam kao mali najviše volio raditi torte“, kaže Ricardo.
U MasterChef kuhinji mnogi kandidati imaju problema s oštrim noževima, no slavni je glazbenik upravo tu 'kod kuće'.

„U kuhinji je najvažnije imati dobar oštri nož. Jako pazim i nisam se porezao još niti jednom u MasterChefu, nadam se da će tako i ostati. Pazim na ruke, a oštar nož je najbolji prijatelj pri kuhanju“, kaže.

Iako nije pobornik teze da ljubav ide kroz želudac, otkriva da je svoju suprugu ipak osvojio jednim jelom.

„Ženi sam skuhao rižoto sa škampima, nešto slično paelli. I čaša vina. Ne mislim da ljubav ide kroz želudac, ali svakako može pomoći“, objasnio je Ricardo čije je jelo u prvoj epizodi proglašeno najboljim.

Njegova opuštenos u kuhinji i vedar duh oduševio je kandidate i žiri, a ukoliko poželite nekoga osvojiti posebnim jelom, pouzdajte se u Ricardove recepte koje možete pronaći na službenoj MasterChef stranici.

Hoće li nastaviti u tom smjeru, nikako ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede u 22:15h na Novoj TV. Propuštene epizode Celebrity Masterchefa pogledajte ovdje.