Martinu Hendersonu, koji glumi u seriji "Virgin River", boravak kod kuće nije teško pao jer puno vremena provodi s djevojkom Aishom Mendez.

Galerija


Martin Henderson (46) zaokupio je pažnju nježnijeg spola ulogom vlasnika bara Jacka u seriji u hit-seriji "Virgin River" i mnoge su gledateljice tada primijetile koliko je naočit i da ima istrenirano tijelo.

Zanimljivo je da mnogi misle da je Martin američki glumac jer odlično govori engleski, no on je Novozelanđanin. Odrastao je u Aucklandu, gdje je doživio uspon glumačke karijere u tinejdžerskim godinama. Ipak, Hendersonu je ostao njegov neodoljivi naglasak. 

Glumac je tijekom posljednjih mjeseci, koje je kao i mnogo ljudi proveo kod kuće zbog pandemije koronavirusa, pokazao koliko je vješt u kuhanju. Čak je s kolegicom Alexandrom Breckenridge iz serije "Virgin River" organizirao pečenje kruha i u videu na Instagramu pohvalili su se svojim rezultatima. 

Henderson, koji obožava jedrenje, vožnju bicikla i ostale fizičke aktivnosti, mnogim je gledateljima od ranije poznat po ulozi doktora Nathana Riggsa u seriji "Uvod u anatomiju", u kojoj je bio od 12. do 14. sezone. Pojavio se u serijama "Ni na karti" i "Crveni put". 

Na žalost mnogih žena, Martin je u vezi. Kako američki mediji pišu, u vezi je s 28-godišnjom lifestyle blogericom Aishom Mendez, koja je porijeklom iz Meksika te se bavi i manekenstvom. Glumac je objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju na Instagramu u travnju prošle godine. Par je puno vremena tijekom pandemije proveo skupa te se čine jako zaljubljeni i sretni na slikama koje objavljuju. 

Henderson iza sebe nema razvoda ni djece, no jedan član obitelji mu mnogo znači. Riječ je o njegovu psu, čije preslatke fotografije često objavljuje. 

Zbog uskog kombinezona napravila je pravu pomutnju na benzinskoj postaji, a samo je došla natočiti gorivo!