U zagrebačkoj Laubi otvorena je zanimljiva izložba Murtić 100 u sklopu koje se odvija i glazbeni program.

Galerija


U sklopu projekta Murtić 100 u Laubi je od 1. lipnja postavljena "Nova apstrakcija", izložba koja predstavlja značajan i važan dio posljednjeg ciklusa stvaralaštva Ede Murtića. Nakon otvorenja, na kojem je Mak Murtić, ujedno i unuk Ede Murtića, s gostom Darkom Rundekom i ansamblom Živa voda održao koncert u čast izložbe svoga djeda, glazbeni program u Laubi se nastavlja. Od 2. lipnja do 9. lipnja, svaki dan od 20.00 do 23.00 sati glazbu će puštati DJ Stephanie Prekali.

Vezani članci Izložba Jurja Dobrovića Izložba domaćeg cijenjenog umjetnika uskoro će se održati na dvije lokacije u isto vrijeme Andrej Plenković Plenković: ''Kada dođe red na moje cijepljenje spreman sam se cijepiti bilo kojim cjepivom koje bude dostupno''

Stephanie Prekali jedna je od pripadnica novije zagrebačke DJ scene. Nastupala je i po raznim klubovima na području Istre i Italije, a svoj put u glazbi pronalazila je eksperimentirajući s raznim instrumentima u posljednjem desetljeću. U zadnjih nekoliko godina skupljeno znanje i vještine pretočila je u DJing. Njezin eklektični stil ne poznaje žanrove, krećući se između house-a s puno funk elemenata i diska, do elektra i sličnih područja underground glazbe. U setovima ne nedostaje groova, ima dovoljno ritmički tvrđih, ali i acid momenata, što dokazuje njenu sposobnost prilagodbe iza pulta. Uzimajući sve što je tijekom godina naučila na putu i u studiju, povodom izložbe "Murtić 100 – Nova apstrakcija“, pripremila je ponešto drugačije izvedbe primirenijeg tona i žanrova.

Idućih deset dana u Laubi se može vidjeti preko četrdeset radova iz posljednjeg razdoblja stvaralaštva Ede Murtića i sve to uz glazbenu podlogu. Događanja u Laubi zatvaraju se drugim dijelom Skladbe Murtić 100 uz nastup Maka Murtić, ansambla Živa Voda i gosta Damira Urbana 10. lipnja u 20 sati.

Doživite Novu apstrakciju i posjetite Laubu na zagrebačkoj adresi prilaz baruna Filipovića 23A. Ulaz je slobodan za javnost.

Najnovije fotke objasnile su zašto je na nju rijetko koji muškarac imun, a na Instagramu je prati više od milijun ljudi

''Najseksi djedica'' opet napravio show u Beogradu na cijepljenju, kad se skinuo, imalo se što vidjeti, jedan detalj posebno je upadao u oči!