Film "Miracle in Cell No. 7" osvojio je gledatelje diljem svijeta emotivnom pričom o mentalnom bolesnom ocu šestogodišnje djevojčice koji je krivo optužen za ubojstvo.

Galerija


Film "Miracle in Cell No. 7" osvojio je gledatelje svojom dirljivom pričom i rijetki su ga pogledali, a da nisu pustili koju suzu. 

U središtu radnje je mentalno bolestan Memo koji ima šestogodišnju kćer Ovu. On je pogrešno optužen za ubojstvo i zbog toga završava u zatvoru, ćeliji broj 7. Film se temelji na istoimenom korejskom hitu iz 2013. koji je za razliku od turske adaptacije imao i elemente komedije. 

Dojmovi o drami su preplavili internet, pogotovo društvenu mrežu TikTok.

Korisnici tvrde da je "Miracle in Cell No. 7" najtužniji film svih vremena i da se hitovi "Titanic", "Bilježnica" i "Šetnja za pamćenje" ne mogu mjeriti s njim. Mnogi su se snimili kako plaču usred gledanja drame koja je dobila na svojoj popularnosti jer se pojavila na streaming servisu Netflix. 

Korisnici Twittera su se složili s tvrdnjama da je riječ o jako emotivnom filmu, a neki su išli daleko istaknuvši da samo okorjeli zločinci i bezosjećajni ljudi ne bi zaplakali dok ga gledaju. 

"Ako želite gledati film koji će napasti svaku emocionalnu ćeliju u vama, preporučam ovaj film", komentirali su.

Inače, ulogu oca Mema je utjelovio poznati turski glumac Aras Bulut Iynemli (30) poznat po serijama "Kako vrijeme prolazi" i "Sulejman Veličanstveni". Njegovu kćerkicu je odigrala devetogodišnja Nisa Sofiya Aksongur. 

Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

Saračević se u svoju 28 godina mlađu suprugu zaljubio na prvi pogled, a vjenčali su se u tajnosti