Teatar Exit počinje kazališnu sezonu 30. listopada i otvara ju s hit-predstavom "Ja, tata!", a u studenom se na pozornicu vraćaju "Kako misliš mene nema?!" i "Pluća".

Galerija


Nakon više od mjesec dana od posljednje predstave u sklopu Ljetnih noći Teatra EXIT, u petak 30. listopada u 20 sati Teatar EXIT započinje svoju novu kazališnu sezonu.

Vezani članci Pluća osobe oboljele od koronavirusa Ovako izgledaju pluća osobe koja je oboljela od korone. Do zaraze pacijent nije imao nikakvih težih zdravstvenih problema Predstava Cement Ljubav u doba revolucije - jedna od najvećih ljubavnih priča svjetske književnosti 25. rujna premijerno na daskama ZKM-a

Otvorenje sezone pripalo je hit-predstavi "Ja, tata!" u izvedbi Rakana Rushaidata. Predstavu i nakon devet godina posjećuju parovi koji čekaju dijete, oni koji imaju malu bebu ili već odraslog tinejdžera, ali i oni koji nemaju djecu, pa čak i srednjoškolci. Svi oni s predstave odlaze dobro raspoloženi jer iskustvo u roditeljstvu nije potrebno za smijeh i uživanje u ovoj predstavi. Predstava se može doći pogledati iz perspektive oca, majke, bake, djeda, tete, medicinske sestre, prijatelja budućih ili sadašnjih roditelja, vozača automobila ili putnika u avionu. U svakom slučaju - smijeh je zagarantiran.

U studeni ulazimo s predstavom "Kako misliš mene nema?!" i s jednim od najdugovječnijih glumačkih parova na sceni Teatra EXIT – Amarom Bukvićem i Filipom Juričićem. Ova hit-komedija, koja je na repertoaru u petak 6. 11. u 20 sati, provest će vas kroz niz duhovitih priča i likova koji istovremeno prikazuju realnu društvenu sadašnjicu i sve njezine probleme. Priča je to o maskama, ali ne o onima koje su nam posljednjih mjeseci prioritetni rekvizit, već o društvenim i osobnim, pa čak i o maski za ronjenje. U ovoj predstavi padaju sve maske (osim onih kirurških), ali uz smijeh.

Dan poslije, na sceni je uz Amara Bukvića glumica Jadranka Đokić u predstavi "Pluća". Nagrađivana i svakom izvedbom sve popularnija humorna romantična drama o životu, romantičnom odnosu dvoje ljudi, o odluci na roditeljstvo i utjecaju te odluke na naš planet na repertoaru je u subotu 7. 11. u 20 sati. Duhovit, pametan i višeslojan tekst te izvrsna, topla i dinamična glumačka izvedba malo koga će ostaviti ravnodušnim.

Ulaznice za sve predstave dostupne su online na www.ulaznice.hr.
S obzirom na epidemiološke mjere i smanjeni broj predstava blagajna Teatra EXIT radit će samo danima kada igraju predstave u razdoblju od 18 do 20 sati.

Navedenim danima ulaznice je moguće kupiti za sve predstave koje su u tom trenutku službeno objavljene na mrežnoj stranici Teatra EXIT.

U prostoru Teatra EXIT poštivat će se sve epidemiološke mjere, a procedura pri ulasku u kazalište uključuje mjerenje temperature beskontaktnim toplomjerom, dezinfekciju ruku na punktu za dezinfekciju, ostavljanje osobnih podataka (koji će se koristiti isključivo u svrhu provedbe propisanih mjera i zaštite) i ispravno nošenje vlastitih maski za lice tijekom boravka u prostoru kazališta.