Jedan od najočekivanijih uradaka domaće kinematografije prikazan je sinoć u prepunoj dvorani kina Cineplexx City Center one East, a dočekale su ga ovacije publike

Galerija


Kako se iz najava novog filma moglo i očekivati, atmosfera na sinoćnjoj svečanoj premijeri "Za ona dobra stara vremena“ bila je uistinu odlična, a optimizam i raspoloženje filmske ekipe zarazili su brojne prisutne predstavnike svijeta filma, medija i umjetničkih krugova.

Vezani članci Hana Noka (Foto: Duško Marušić/Pixsell) Domaće zvijezde u Puli zasjenila diva u haljini s opako visokim prorezom i ubojitim dekolteom Aladin (Foto: Profimedia) Kultna Disneyjeva priča o arapskim noćima i magičnoj svjetiljci ponovno je u kinima: Je li bolja od originala?

Kroz humorističan pristup, priču o odrastanju, ljubavi i mladenačkom buntu, redatelj Eduard Galić i scenarist Dominik Galić predstavili su temu iseljavanja iz Hrvatske u novom svjetlu te iznova potaknuli žustre rasprave - ostati u Hrvatskoj ili otići.

"Tematika filma možda nikad nije bila aktualnija nego danas, posebice nakon svih upozorenja demografa i stručnjaka o odlasku mladih iz Hrvatske i nepopravljivoj šteti koju nam to donosi. Kako ništa nije crno-bijelo, ovim smo filmom nastojali obraditi više stajališta i životnih okolnosti koje su dovele likove do premišljanja o odlasku. Nadam se da smo u tome i uspjeli, o čemu nam svjedoče i vrlo pozitivne reakcije publike“, izjavio je producent i scenarist, Dominik Galić.

Na premijeri su se našli mnogi iz šarolike, multitalentirane filmske ekipe: glumci Marko Petrić, Karlo Mrkša, Andrej Dojkić, Elizabeta Brodić, Vini Jurčić, Matija Prskalo, Ksenija Pajić, Ankica Dobrić, Filip Sertić, Denis Bosak, Mustafa Nadarević i drugi.

Prisutni glumci posebnim su se riječima osvrnuli na svog nedavno preminulog kolegu Ivu Gregurevića, kojem je uloga u "Za ona dobra stara vremena“ jedna od posljednjih u iznimno bogatom glumačkom opusu.

Scenarist i producent filma je Dominik Galić, direktor fotografije je Dario Hacek, dok su za montažu i zvuk zaduženi Ivan Zelić i Stjepan Lučić.

"Za ona dobra stara vremena“ u kinodvoranama se počinje prikazivati sutra, a distributer filma je Continental film.

Rozga pjevala sa suzama u očima dok ju je iz publike pratio bivši zaručnik, evo kako su reagirali kad su se sreli

Prava drama iza pozornice: Karleušin prvi javni nastup nakon pornoafere pošao po zlu

Lijepe kći i supruga Tončija Huljića plijenile pažnju u dugim haljinama, Vjekoslava je imala i popriličan prorez

Supruga Tonija Cetinskog nikad atraktivnija, pjevač je u Beogradu nije ispuštao iz ruku