I dalje radi

Danas joj je 86 godina, ali osjeća se kao da ima 20 i sada je otkrila u čemu je njezina tajna

Sophia Loren (Foto: Profimedia) Sophia Loren (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sophia Loren (Foto: Profimedia) Sophia Loren (Foto: Profimedia) Sophia Loren (Foto: AFP) Sophia Loren (Foto: AFP) +0 Sophia Loren (Foto: Profimedia) Galerija

Sophia Loren je u 87. godini snimila najnoviji film "The Life Ahead" i još ne planira prestati raditi.

Legendarna holivudska glumica Sophia Loren može se pohvaliti titulom oskarovke, višestruka je dobitnica nagrade Zlatni globus i Američki filmski institut proglasio ju je najvećom ženskom zvijezdom klasične holivudske kinematografije.

Pogledaj i ovo showbuzz bila je seks-simbol Lomila je muška srca, neki su zbog nje ostavljali supruge, a sad je progovorila o teškim trenucima u karijeri: "Nekad radiš greške"

To je samo dio uspjeha ove živuće legende koja danas ima 86 godina i koja je i dalje aktivna u svijetu glume. Ovih je dana za časopis AARP dala intervju u kojem je ispričala neke od važnih životnih mudrosti koje je prikupila dosad.

Sophia i dalje tvrdi da se osjeća kao da joj je tek 20 godina, pogotovo nakon što se vratila u središte pozornosti zahvaljujući filmu "The Life Ahead".

"Ponekad kad kažem da imam 86 godina, ne vjerujem ni sama u to. Osjećam se kao da imam 20", priznala je.

Sophia koja je rođena 20. rujna 1934. godine u Rimu, otkrila je svojih šest lekcija po kojima se trudi živjeti. Prije svega uvijek navija za samu sebe, ohrabruje samu sebe što joj daje veći osjećaj sigurnosti.

S pokojnim suprugom Carlom Pontijem dobila je dvojicu sinova, danas 51-godišnjeg Carla Pontija mlađeg i 47-godišnjeg Edoarda Pontija. Otkrila je da otkako živi u švicarskoj Ženevi s njima i sa svojih četvero unučadi redovito održava kontakt putem poziva i izmjene fotografija.

"Pokušavam stvoriti trenutke sreće tijekom ove pandemije, dok svi čekamo bolje sutra", objasnila je.

Njezina treća lekcija je da pokušava uživati u svakom trenutku, čak i u onima kao što su obični zalogaji čokolade. Uz to izbjegava negativna razmišljanja i misli.

Sophia priznaje da uživa u gledanju filmova, radu i odlascima u crkvu, kao i u prirodnom starenju.

"Zašto mijenjati svoje tijelo i biti netko drugi ako ste iznutra sretni? Nikad nisam na to pomislila, nikad. Sviđa mi se sve što imam. Sviđam se sama sebi", otkrila je Sophia.

Posljednja, ali ne manje bitna lekcija je ona da prihvaća stvari kakve jesu.

"Bila sam jako tužna kad mi je suprug umro, jer nikada ne možete takav osjećaj preboljeti. Nikad. Svaki put kad malo bolje razmislim, javi se osjećaj usamljenosti i to vrlo jak, ali takav je život", zaključila je.

Sophia je rođena u siromašnoj talijanskoj obitelji, unatoč činjenici da je njezin otac bio plemić. On se nikada nije vjenčao s njezinom majkom, već ju je ostavio da odgaja Sophiju i svoju mlađu kćeri Mariju kao samohrana majka.

Kada je imala samo šest godina bila je ranjena u Drugom svjetskom ratu, i to u trenutku kada su je pogodili u nogu dok je bježala u sklonište. A u svom najnovijem filmu glumi ženu koja je prežvijela Holokaust i koja je povezana s 12-godišnjim nigerijskim imigrantom. Film je režirao njezin sin Edoardo.

"Volim jako raditi i kad se zaljubite u neku priču, to je neka vrsta čarolije. To se dogodilo meni i mom sinu dok smo snimali ovaj film. Prekrasno je što se događa između mladog, problematičnog dječaka i žene koju glumim. Takva čuda su nam potrebna danas", zaključila je Sophia.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Celebrity Kristina Mandarina pozirala u pripijenoj haljini, ali jedan je detalj neke zabrinuo i pogurao dekolte u drugi plan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene