Svi jedva čekaju

Snimanje predigre hit-serije koja je zaludila svijet je u tijeku, a cijela ekipa stiže i u Hrvatsku!

Ekipa serije 'Igra prijestolja' (Foto: Getty Images) Ekipa serije 'Igra prijestolja' (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ekipa serije 'Igra prijestolja' (Foto: Getty Images) +0 Ekipa serije 'Igra prijestolja' (Foto: Getty Images) Galerija

U tijeku je snimanje serije "House of the Dragon" koju jedva čekaju obožavatelji "Igre prijestolja".

Obožavatelji serije "Igra prijestolja" s velikim su oduševljenjem i veseljem dočekali vijest da je u tijeku snimanje nove serije "House of the Dragon" čija radnja prethodi onoj  iz njihove najdraže priče s malih ekrana.

Pogledaj i ovo Jack Gleeson Odustao od kamera Stekao je svjetsku slavu u Igri prijestolja, a onda nestao! Gdje je danas umišljeni Joffrey?

U središtu priče nalazit će se obitelj Targaryen koji su poznati i kao preci jedne od glavnih uloga u "Igri prijestolja" Daenerys Targaryen, ali sve će se odvijati čak tristo godina prije njezina rođenja, a neke od glavnih uloga igraju Matt Smith, Emma D`Arcy, Oliva Cooke i Paddy Considine.

Ono što je posebno zanimljivo ljubiteljima "Igre prijestolja" iz Hrvatske je službeni podatak koji IMBD potvrdio, a to je da će se "House of the Dragon" snimati i kod nas, te u Velikoj Britaniji, Maroku i Islandu". Prva epizoda trebala bi biti premijerno prikazana 2022. godine.

Hrvatska je poznata i kao destinacija na kojoj se snimala i "Igra prijestolja" i to u Splitu i Dubrovniku koji je predstavljao King's Landing zbog čega je postao i omiljena destinacija gledatelja sa svih krajeva svijeta.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) Grašo ljubi ruku Danijeli (Foto: Dnevnik.hr) Petar Grašo +0 Petar Grašo - 6 Celebrity Grašina voditeljica komunikacija potvrdila da on i Danijela više ne žive na istoj adresi, ukratko otkrila i koji je razlog tome  

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Grašo ljubi ruku Danijeli (Foto: Dnevnik.hr) Petar i Danijela na pozornici (Foto: Dnevnik.hr) Danijela Martinović i Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) Danijela Martinović pjeva (Foto: Dnevnik.hr) +8 Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Danijela Martinović i Petar Grašo više nisu zajedno, ljubavi je došao kraj nakon više od 20 godina

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene