Russell Crowe i Chris Hemsworth navodno će snimati drugi nastavak "Gladijatora" o čemu su već počeli ozbiljno pregovarati.

Galerija


Prošlo je više od dva desetljeća otkako je holivudski blockbuster "Gladijator" postao senzacija sa zaradom većom od 400 milijuna dolara na kino blagajnama diljem svijeta, a uz to je dobio i 11 nominacija za filmsku nagradu Oscar.

Vezani članci Russell Crowe (Foto: Profimedia) Gladijatorski dani daleko su iza njega: Slavni Australac sada je debeljuškasti i bradati 55-godišnjak Russell Crowe (Foto: Profimedia) Gdje je nestao čovjek? Nekadašnji holivudski ljepotan danas je ćelavi debeljko

A ovih su se dana pojavile nove glasine kako su u tijeku pregovori oko snimanja nastavka tog hit filma, a o njima pregovaraju glavni glumac Russell Crowe i njegov slavni kolega Chris Hemsworth. Njima blizak izvor potvrdio je za New Idea da njih dvojica pažljivo razmatraju koncept i da satima pričaju i razmišljaju o idejama za scenarij.

O snimanju "Gladijatora 2" prvi put se počelo pričati 2018. godine, a radnja bi se trebala odvijati 20 do 30 godina nakon smrti Maximusa kojeg je u prvom nastavku bio utjelovio Russell.

"Russell misli da bi Chris mogao biti jedini čovjek koji bi vjerodostojno odglumio njegova sina u nastavku Gladijatora", izjavio je anonimni izvor koji je dodao da su se glumci zbližili nakon što se Russell pridružio glumačkoj ekipi na setu filma "Thor: Love and Thunder" u Sydneyju.

Chris je trenutačno u najboljim godinama i formi, sposoban da glumi mišićavog rimskog gladijatora, baš kao je što Russell bio 2000. godine, pa mnogi obožavatelji tog filmskog spektakla, na kojem je radio i naš legendarni pokojni redatelj i oskarovac Branko Lustig, željno iščekuju službeno potvrdu te vijesti.

Naša misica sasvim iskreno o velikoj transformaciji izgleda: Napravila je nekoliko korekcija istovremeno i sada progovorila o svemu

Bez grudnjaka ispod bijele prozirne majice krenula na sastanak, još jednom dokazala da se ne zamara što će drugi reći