Nakon 20 godina

Kultni film dobiva nastavak, glavni junak pronašao je savršenog čovjeka s kojim želi nastaviti svoju gladijatorsku priču?

Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) +0 Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Galerija

Russell Crowe i Chris Hemsworth navodno će snimati drugi nastavak "Gladijatora" o čemu su već počeli ozbiljno pregovarati.

Prošlo je više od dva desetljeća otkako je holivudski blockbuster "Gladijator" postao senzacija sa zaradom većom od 400 milijuna dolara na kino blagajnama diljem svijeta, a uz to je dobio i 11 nominacija za filmsku nagradu Oscar.

Pogledaj i ovo Elsa Pataky Baš su zgodni! Ovom tijelu nije odolio ni njezin pet godina mlađi muž, šuškalo se da imaju problema, ali nove paparazzo fotke govore drugu priču

A ovih su se dana pojavile nove glasine kako su u tijeku pregovori oko snimanja nastavka tog hit filma, a o njima pregovaraju glavni glumac Russell Crowe i njegov slavni kolega Chris Hemsworth. Njima blizak izvor potvrdio je za New Idea da njih dvojica pažljivo razmatraju koncept i da satima pričaju i razmišljaju o idejama za scenarij.

O snimanju "Gladijatora 2" prvi put se počelo pričati 2018. godine, a radnja bi se trebala odvijati 20 do 30 godina nakon smrti Maximusa kojeg je u prvom nastavku bio utjelovio Russell.

"Russell misli da bi Chris mogao biti jedini čovjek koji bi vjerodostojno odglumio njegova sina u nastavku Gladijatora", izjavio je anonimni izvor koji je dodao da su se glumci zbližili nakon što se Russell pridružio glumačkoj ekipi na setu filma "Thor: Love and Thunder" u Sydneyju.

Chris je trenutačno u najboljim godinama i formi, sposoban da glumi mišićavog rimskog gladijatora, baš kao je što Russell bio 2000. godine, pa mnogi obožavatelji tog filmskog spektakla, na kojem je radio i naš legendarni pokojni redatelj i oskarovac Branko Lustig, željno iščekuju službeno potvrdu te vijesti.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda - 4 Eni Šukunda - 3 +4 Eni Šukunda - 5 inMagazin Naša misica sasvim iskreno o velikoj transformaciji izgleda: Napravila je nekoliko korekcija istovremeno i sada progovorila o svemu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene