Serija "Kidding"

Dirljiva crnohumorna serija s Jimom Carreyem progovara o neugodnim temama i idealno je TV štivo

Kidding (Foto: IMDB) Kidding (Foto: IMDB) IMDB 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kidding (Foto: IMDB) Kidding (Foto: IMDB) Kidding (Foto: IMDB) Kidding (Foto: IMDB) Kidding (Foto: IMDB) Kidding (Foto: IMDB) Kidding (Foto: IMDB) +0 Kidding (Foto: IMDB) Galerija

Kraj ljeta i početak jeseni traže i nove serije koje će se moći gledati onih kišnih večeri kada vam se ništa ne da, a želite imati cjelovečernju zanimaciju. Ako još uvijek niste pronašli novu priču koja vas je zaintrigirala, preporučamo vam da date šansu „Kiddingu“, dramskoj seriji s Jimom Carreyem koji glumi sve samo ne komičan i bezazlen lik.

Polusatna serija „Kidding“ počela se emitirati 2018. godine, a trenutno ju možete pronaći na HBO-u. Priča prati Jeffa, poznatijeg kao gospodin Pickles, koji je ikona dječje televizije, velika zvijezda i naizgled vječno nasmijan TV voditelj. Istina je naravno – potpuno suprotna.

Pogledaj i ovo Dead to me (Foto: IMDB) "Dead to me" Nestabilne žene utopljene u litrama margarita junakinje su nove hit serije koja obara s nogu

Jeff, kojeg glumi odličan Jeff Carrey, nesretan je muškarac u srednjim godinama koji se bori s teškom obiteljskom krizom. Njegova uloga gospodina Picklesa simbol je dobrote, razumijevanja i roditeljske mudrosti za milijune Amerikanaca koji ga svakodnevno gledaju na televiziji, no obitelj njihova junaka zapravo je pred raspadanjem.

Sin mu je poginuo, žena ostavila i našla ljubavnika, drugi sin ga ne doživljava pretjerano, a otac nema razumijevanja za njegove brige. Naučen na sklad i sreću, Jeff počinje gubiti razum i prolazi kroz duboku krizu identiteta jer u stvarnom životu ne može pronaći utjehu ili vodstvo u imaginarnim likovima i lutkama – kao što je to navikao na poslu.

Rezultat teške osobne situacije počinje se prelijevati na sve oko njega i rezultat je spektakularno komičan, ali i dirljivo tužan.

Mračna, dirljiva, crnohumorna, ali i mračna – „Kidding“ je serija koja nije za svačiji ukus, ali je vrlo dojmljiva. U deset polusatnih epizoda gledatelj svjedoči tragičnom, a ponekad i bizarnom uplitanju okrutne sudbine u život dobrodušnog čovjeka koji je apsolutno nespreman suočiti se s najvećim izazovima svog života.

Jednostavna linija pripovijedanja vodi nas kroz meandre uma glavnog junaka te njegove okoline, bez osuđivanja bilo koga od likova i bez nametanja zaključaka publici. Direktna i tužna, „Kidding“ je sve ono što ne biste očekivali ako ste na plakatu serije vidjeli lice slavnog komičara Jima Carreya.

Poznat po svojim komedijama i stalnom kreveljenju, Carrey je napokon zaslužio pokazati svu svoju glumačku vještinu i mogućnost transformacije. Vidno mršaviji, stariji i zreliji Carrey u ovoj seriji oduševljava u ulozi protagonista koji suočen sa ogromnim osobnim gubitkom mijenja svoj život, ali i osobnost.

Depresivna je to priča o nošenju sa smrću i nemogućnosti odbacivanja prošlosti, ali je jednako tako i prekrasno životna te ćete se u njoj barem djelomično pronaći.

Ispresijecana crnim humorom i bizarnim situacijama, kakvima život obiluje, „Kidding“ progovara o neugodnim temama od kojih često bježimo, ali ih kad-tad iskusimo. Inovativan pristup teškim temama čini ih podnošljivijima, a i dalje tjera na razmišljanje.

Ovo definitivno nije serija uz koju ćete se grohotom smijati ili pratiti akcijske avanture likova, ali njena ljepota je u njezinoj svakidašnjosti ispričanoj na dojmljiv i nerijetko vrlo emocionalan način.

Možda ne osvaja prvom epizodom, ali cijelom sezonom definitivno dira u srce i pretvara vas u velike fanove koji će jedva dočekati novu sezonu koja premijeru ima 3.9. ove godine.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) +7 Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Celebrity Brazilska ljepotica nije odoljela poljupcima dečka koji ju je osvojio u samo jednoj noći

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene