Ivo Gregurević (Foto: Screenshot)
Ivo Gregurević (Foto: Screenshot) Foto: Screenshot

Pretpremijera filma ''Za ona dobra stara vremena'' održana je u sjećanje na legendarnog glumca Ivu Gregurevića.


Smijeha, ozbiljnih tonova, škakljivih scena, tuge i nostalgije istovremeno nije nedostajalo na pretpremijeri filma ''Za ona dobra stara vremena“, na kojem su snage udružili otac Eduard Galić kao redatelj i sin Dominik Galić kao scenarist i producent.

Vezani članci \"Za dobra stara vremena\" (Foto: John Pavlish) Svečana premijera filma "Za dobra stara vremena" privukla brojne glumačke zvijezde i publiku Film \"Za ona dobra stara vremena\" (Foto: PR) Jeste li spremni za jedan od najeksplicitnijih domaćih filmova: "Za ona dobra stara vremena“

Osim velikog broja ljubitelja filmova iz reda studenata, u popularnoj Pivani u zagrebačkoj Ilici okupili su se i brojni predstavnici iz svijeta filma, ali i medija i umjetničkih krugova, koji su sa zanimanjem došli pogledati priču koja posljednjih godina ne silazi s naslovnica – ostati u Hrvatskoj ili otići.

Osim ove uvijek intrigantne teme, veliki interes izazvalo je i prikazivanje posljednjeg intervjua Ive Gregurevića, koji u ''Za ona dobra stara vremena'' tumači jednu od uloga. Nedavno preminuli glumac govorio je o tome kako mu je bilo raditi s mladim glumcima na filmu ''Za ona dobra stara vremena“, surađivati s Eduardom Galićem, što misli o današnjem načinu snimanja televizijskih igranih formi, o svojim ulogama i načinu na koji je dolazio do njih, dobrim starim vremenima, radu izvan Hrvatske, odlasku mladih te o emociji na filmu i u teatru. Mladim je glumcima poručio da paze na svoju karijeru jer ona se stvara postupno.

''Ja sam glumce uvijek gledao od početka do kraja, nikad mi nitko nije izgledao mlad ni star. Bilo je talentiranih, netalentiranih, uvijek je glumac glumac koji daje sve od sebe, za film televiziju i kazalište'', zaključio je. 

Osvrnuo se i na sapunice. 

''Ne bih ja želio pričati o tome jer sam pri kraju svoje karijere, ali da znaju ovi mladi glumci kojima sole pamet i prave ih popularnim pred ljudima, nije to nikakva popularnost, to je najgore smeće na svijetu'', zaključio je legendarni glumac u svom stilu. 

Riječi glumačkog doajena izazvale su pljesak, ali i izmamile suze okupljenih Gregurevićevih prijatelja.

U glumačkoj postavi filma našle su se i mlade nade hrvatske glume, ali i iskusne glumačke legende – Marko Petrić, Karlo Mrkša, Andrej Dojkić, Elizabeta Brodić, Vini Jurčić, Matija Prskalo, Ksenija Pajić, Denis Bosak, Mustafa Nadarević, Denis Bosak, Žarko Potočnjak i Karlo Mlinar. Scenarist i producent filma je Dominik Galić, direktor fotografije je Dario Hacek, dok su za montažu i zvuk zaduženi Ivan Zelić i Stjepan Lučić.

Zavirite u našu galeriju: Pogledajte kako je baba Zorka izgledala dok je bila vatrena crvenokosa

Neda ima novi posao! Pjevačica u Gajnicama pokrenula biznis pa iznijela detaljnu životnu priču