Poslao poruku mladima

Posljednji intervju Ive Gregurevića: Riječi legendarnog glumca izazvale smijeh i suze okupljenih

Ivo Gregurević (Foto: Screenshot) Ivo Gregurević (Foto: Screenshot) Foto: Screenshot

Pretpremijera filma ''Za ona dobra stara vremena'' održana je u sjećanje na legendarnog glumca Ivu Gregurevića.

Smijeha, ozbiljnih tonova, škakljivih scena, tuge i nostalgije istovremeno nije nedostajalo na pretpremijeri filma ''Za ona dobra stara vremena“, na kojem su snage udružili otac Eduard Galić kao redatelj i sin Dominik Galić kao scenarist i producent.

Pogledaj i ovo \"Za dobra stara vremena\" (Foto: John Pavlish) Prepuna dvorana Svečana premijera filma "Za dobra stara vremena" privukla brojne glumačke zvijezde i publiku

Osim velikog broja ljubitelja filmova iz reda studenata, u popularnoj Pivani u zagrebačkoj Ilici okupili su se i brojni predstavnici iz svijeta filma, ali i medija i umjetničkih krugova, koji su sa zanimanjem došli pogledati priču koja posljednjih godina ne silazi s naslovnica – ostati u Hrvatskoj ili otići.

Osim ove uvijek intrigantne teme, veliki interes izazvalo je i prikazivanje posljednjeg intervjua Ive Gregurevića, koji u ''Za ona dobra stara vremena'' tumači jednu od uloga. Nedavno preminuli glumac govorio je o tome kako mu je bilo raditi s mladim glumcima na filmu ''Za ona dobra stara vremena“, surađivati s Eduardom Galićem, što misli o današnjem načinu snimanja televizijskih igranih formi, o svojim ulogama i načinu na koji je dolazio do njih, dobrim starim vremenima, radu izvan Hrvatske, odlasku mladih te o emociji na filmu i u teatru. Mladim je glumcima poručio da paze na svoju karijeru jer ona se stvara postupno.

''Ja sam glumce uvijek gledao od početka do kraja, nikad mi nitko nije izgledao mlad ni star. Bilo je talentiranih, netalentiranih, uvijek je glumac glumac koji daje sve od sebe, za film televiziju i kazalište'', zaključio je. 

Osvrnuo se i na sapunice. 

''Ne bih ja želio pričati o tome jer sam pri kraju svoje karijere, ali da znaju ovi mladi glumci kojima sole pamet i prave ih popularnim pred ljudima, nije to nikakva popularnost, to je najgore smeće na svijetu'', zaključio je legendarni glumac u svom stilu. 

Riječi glumačkog doajena izazvale su pljesak, ali i izmamile suze okupljenih Gregurevićevih prijatelja.

U glumačkoj postavi filma našle su se i mlade nade hrvatske glume, ali i iskusne glumačke legende – Marko Petrić, Karlo Mrkša, Andrej Dojkić, Elizabeta Brodić, Vini Jurčić, Matija Prskalo, Ksenija Pajić, Denis Bosak, Mustafa Nadarević, Denis Bosak, Žarko Potočnjak i Karlo Mlinar. Scenarist i producent filma je Dominik Galić, direktor fotografije je Dario Hacek, dok su za montažu i zvuk zaduženi Ivan Zelić i Stjepan Lučić.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Erak (FOTO: Andrej Kreutz/PIXSELL) Nina Erak (Foto: PR) Nina Erak (Foto: PR) Žarko Radić, Nina Erak, Milan Štrljić (Foto: PR) +4 Nina Erak i Nadia Cvitanović (Foto: PR) Celebrity Zavirite u našu galeriju: Pogledajte kako je baba Zorka izgledala dok je bila vatrena crvenokosa

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać (FOTO: Instagram) Neda Parmać (FOTO: Instagram) Neda Parmać (FOTO: Instagram) Neda Parmać (FOTO: Facebook) +1 Neda Parmać (FOTO: Facebook) Celebrity Neda ima novi posao! Pjevačica u Gajnicama pokrenula biznis pa iznijela detaljnu životnu priču

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene