Impresivna filmska ekipa

Jeste li spremni za jedan od najeksplicitnijih domaćih filmova: "Za ona dobra stara vremena“

Film \ Film \"Za ona dobra stara vremena\" (Foto: PR) Foto: PR

Uz sve aktualniju temu iseljavanja iz domovine, film "Za ona dobra stara vremena“ redatelja Eduarda Galića donosi zanimljivu dozu erotike i pikantnih scena.

Novi uradak domaće kinematografije začinjen je i značajnom količinom erotike. Film "Za ona dobra stara vremena“ okupio je impresivnu filmsku ekipu te naznačio novi smjer priče koja posljednjih godina ne silazi s naslovnica – ostati u Hrvatskoj ili otići.

Pogledaj i ovo PR borba za nasljedstvo Toni Collette i Anna Faris bore se za bogatstvo u komediji "Nasljedstvo"

"Kroz ljubavne scene željeli smo filmu dati ne samo dozu uzbuđenja nego i što realniji prikaz svakodnevice. Egzistencijalna pitanja, depresija i monotonija isprepleću se sa strašću i ljubavlju i pokušavaju dati odgovor na pitanje aktualno gotovo tri desetljeća – jesu li bolje odabrali oni koji su u potrazi za boljim sutra napustili Hrvatsku ili oni koji su ostali“, izjavio je producent i scenarist filma Dominik Galić.

Osim priče zanimljiva je i odlična glumačka postava, u kojoj su se našle i mlade nade hrvatske glume i iskusne glumačke legende – Marko Petrić, Karlo Mrkša, Andrej Dojkić, Elizabeta Brodić, Vini Jurčić, Matija Prskalo, Ksenija Pajić, Denis Bosak, Mustafa Nadarević, Denis Bosak, Žarko Potočnjak i Karlo Mlinar. Posebno mjesto zauzima ime nedavno preminulog glumačkog doajena Ive Gregurevića, kojem je ovo posljednja u cijelosti snimljena filmska uloga u impresivnom glumačkom nizu.

Scenarist i producent filma je Dominik Galić, direktor fotografije je Dario Hacek, dok su za montažu i zvuk zaduženi Ivan Zelić i Stjepan Lučić. U distribuciji Continental filma, film u kinodvorane dolazi 31. siječnja, a filmski entuzijasti među studentima moći će ga pretpremijerno pogledati u popularnoj Pivani u zagrebačkoj Ilici.

Sve novosti vezane za ovaj film možete pratiti na službenim stranicama na Facebooku i Instagramu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos (Foto: Profimedia) Jeff Bezos (Foto: Getty Images) +5 Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Celebrity Najbogatiji čovjek na svijetu ljubavnici je slao golišave fotografije, seksi poruke i vodio je na luksuzna putovanja  

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Sabatini (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Gabriela Sabatini (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Gabriela Sabatini (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Gabriela Sabatini (FOTO: Instagram) +0 Gabriela Sabatini (FOTO: Instagram) Celebrity Sjećate se ove teniske zvijezde? Po njoj su radili lutke, bila je san mnogih muškaraca, a danas izgleda bolje no ikad

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Noelle i Cami Sheldon (Foto: Instagram) Noelle Sheldon i Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston i David Schwimmer (Foto: Profimedia) Prijatelji (Foto: Getty Images) +1 Prijatelji (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Je li moguće da je prošlo već 17 godina otkako se rodila kći Rachel i Rossa? Pogledajte kako danas izgleda

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene