Povijesna "Bridgerton" stići će na Netflix 25. prosinca, a radnja se događa u 19. stoljeću u Londonu.

Galerija


Netflix nije zaustavila ni pandemija koronavirusa koja je utjecala na cijelu filmsku industriju pa je tako najavio novu seriju nastaloj prema popularnim knjigama Julije Quinn. 

Vezani članci Regé-Jean Page ANKETA: Tko vam je najzgodniji frajer iz serije koja je u kratkom roku zaludjela gledatelje? Serija Bridgerton - 3 U kratkom roku zaludio je žene diljem svijeta, a sad se šuška da ga čeka novi veliki projekt poslije ogromnog uspjeha

Riječ je o povijesnoj drami "Bridgerton" za koju je objavio trailer, a prema scenama čini se kako će gledatelji uživati u priči punoj skandala i odličnih kostima. Radnja se događa u 19. stoljeću u Londonu, a tvorac serije Chris Van Dusen dok je Shonda Rhimes jedna od izvršnih producenata.

Naime, Shonda je stekla slavu stojeći iza hit-projekata" Grey’s Anatomy” “Scandal” “How to Get Away with Murder” “Private Practice” “Station 19", a prema pisanju stranih medija potpisala je 2017. ugovor s Netflixom vrijedan 150 milijuna dolara. Svaka nova uspješnica poznatoj producentici će donijeti prostora za pregovore o većem honoraru u budućnosti. 

Inače, u traileru za "Bridgerton" likovi nose divne kostime karakteristične za 19. stoljeću, a lady Whistledown, koju je utjelovila Julie Andrews, najavljuje skandale i afere koji će biti dio nove nove sezone regentskog Londona.

Prema najavi Netflixa, mogu se očekivati brojne spletke i pikanterije dok će u središtu radnje biti Bridgerton Daphne koju je utjelovila Phoebe Dynevor. Ona se mora snalaziti kroz opasne vode londonskog visokog društva da bi pronašla idealnog ljubavnog partnera. Pitanje je hoće li to biti markantni vojvoda Hastings kojeg tumači Regé-Jean Page ili netko drugi. 

Netflix je najavio izlazak serije za 25. prosinac. 

Bez filtera i šminke druga osoba: Jedna od najseksi žena na svijetu u stvarnosti je puno drugačija nego na Instagramu