Baš nadrealno...

Tužni prizori Gline obići će svijet i u seriji koja je tamo snimana 2019., ovo su scene koje su izazvale lavinu reakcija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija njemačke produkucije "Tribes of Europa" snimana je između ostalog i u Glini i to scene koje prikazuju njezine razrušene ulice, kakvima i danas nažalost svjedočimo u stvarnom životu.

Tužni prizori koji posljednjih tjedan dana pristižu iz potresom razrušene Gline nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a upravo će takvi slični biti prikazani i u novoj Netflixovoj seriji "Tribes of Europa" koja je u listopadu 2019. godine snimana baš na tamošnjim ulicama.

Točnije, u Glini i njezinoj okolici snimljeni su postapokaliptični prizori, a prizori serije čije bi prikazivanje trebalo početi 19. veljače ove godine, već su sada izazvali lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Većina je komentirala kako bi povjerovali bez problema da su scene snimljene nakon potresa, a neki su zaključili da je stanje trenutno još i gore.

U traileru serije se osim devastiranih ulica Gline može vidjeti i spomenik na Petrovoj gori koji je rad kipara Vojina Bakića, a radnja je smještena u 2074. godinu i bazira se na događanjima nakon misteriozne globalne katastrofe te podjelu na europske plemenske države i njihove odnose.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput i Frano Ridjan Celebrity Maja Šuput podijelila najnoviju trudničku fotografiju, trbuščić je sve veći i veći: ''U 7. mjesecu''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene