Netflixova serija "Glow" ima veliki produkcijski tim i zbog teme ženskog hrvanja potreban je blizak kontakt glumaca, a to je zabranjeno zbog pandemije koronavirusa.

Galerija


Netflix je odlučio da humoristična serija "Glow" neće dobiti novu i posljednju četvrtu sezonu. 

Vezani članci Serija Who killed Sara? - 8 Na vidjelo je izišao niz tajni i laži: Vrijeme i dokazi pokazali su da je njegova sestra bila sasvim druga osoba! Dobro jutro, Veronica - 3 Stravična priča o okrutnim zločinima koji se svakodnevno događaju mnoge će dirnuti i potaknuti da promotre svoju okolinu

Naime, povukao je svoju odluku o snimanju koju je najavio u kolovozu prošle godine. Glumci Alison Brie, Betty Gilpin i Marc Maron neće nastaviti nasmijavati gledatelje u novim epizodama zbog pandemije koronavirusa. 

Produkcija četvrte sezone počela je taman kada i pandemija koja je zaustavila snimanja u Hollywoodu i filmskoj industriji diljem svijeta. Dotad su snimili samo jednu epizodu, koja je trebala imati premijerno prikazivanje ove godine, i počeli su raditi na drugoj. 

Netflix se kao i svi borio tražeći načine za snimanje dok traju mjere opreze zbog straha od još većeg širenja zaraze. No serija "Glow" ima veliki produkcijski tim i u središtu radnje je žensko profesionalno hrvanje zbog kojeg je nužan bliski kontakt glumaca, pa je nastavak projekta bio nemoguć. 

Netflix smatra i da nema smisla odgađati snimanje za povoljnije razdoblje, pa su isplatili honorare i otkazali seriju. Inače, serija je dobila brojne pozitivne kritike i gledatelji su joj dali visoke ocjene na stranicama poput IMDB-a, pa će mnogi zasigurno biti razočarani ovom viješću. 

Posrnula pop-princeza otkrila kako izgleda u stvarnosti, pa pokrenula žustru raspravu: "To nije ona"