Project love simbolizira osviještenost o ljudskoj potrebi za ljubavi koja nam je svima zajednička.

Galerija


Video projekt: Project love autorski je projekt Karla Jurića i Mateja Jurčevića, fotografa koji su svoju suradnju započeli tijekom fakulteta i zajedno nastavili raditi na brojnim umjetničkim i komercijalnim projektima. 

Vezani članci Parazit (Foto: IMDB) Najintrigantniji film godine bizaran je spoj tragedije i komedije koji progovara o užasima kapitalizma Project love (Foto: Karla Jurić i Matej Jurčević) Emocije kao plesni pokret: Baletna izvedba project love u zagrebačkom HNK-u

Premijera ovog video projekta održat će se 17.10. u 19 sati u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, a autori se kroz njega bave činjenicom da smo dostupniji jedni drugima više nego ikada, dok s druge strane sve teže ostvarujemo intmne trenutke. 

Kroz ovaj rad simbolički se uzmima kontrola nad intimom.

"Ljubav je univerzalni jezik svih nas koji nema granica i jedini jezik koji nismo morali naučiti. Svako naše iskustvo neovisno o tome tko smo jednako je i zaslužuje biti tako i gledano. Ovaj rad prikazuje specifične i intimne trenutke i time evocira emociju u kojoj se svi možemo prepoznati", tvrde autori.

Bila je najveća ljubav tragično preminulog pjevača, ali njegov grob danas rijetko posjećuje