Sjajna stvar

Minea obara rekorde: Pogledajte kako zvuči njezin veliki hit u novom aranžmanu

Minea (FOTO: Luka Trifunović) Minea (FOTO: Luka Trifunović) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Minea (FOTO: Luka Trifunović) Minea (FOTO: Luka Trifunović) +0 Minea (FOTO: Luka Trifunović) Galerija

Novi aranžman za hit Vjekoslave i Tončija Huljića osmislio je Dušan Alagić, a video spot je režirao Andrej Ilić u produkciji IDJ Videos. U svega par dana pjesma ima već preko 400000 pregleda, a pohvale Mineinih obožavatelja pršte sa svih strana.

Omiljena zagrebačka pjevačica i tv voditeljica Minea ponovno obara rekorde! U točno dvadeset godina od prvog izvođenja njenog mega hita „Rano“ i nakon desetaka remixa, ova pjesma je upravo doživjela svoju petu obradu! Proteklih godina „Rano“ smo mogli čuti u rock, etno i dance remixima, obradili su ju brojni domaći i regionalni DJ-i te grupa Karma, a prije par dana objavljena je i najnovija verzija - duet Minee s talentiranom pjevačicom Marijom Mikić.

Pogledaj i ovo Tonči i Vjekoslava Huljić Povratak u prošlost Mladoliki Tonči Huljić uživao je davne 2007. na dragom mu događanju, ali zasjenila ga je njegova Vjekoslava, i to samo jednim detaljem!

Novi aranžman za hit Vjekoslave i Tončija Huljića osmislio je Dušan Alagić, a video spot je režirao Andrej Ilić u produkciji IDJ Videos. U svega par dana pjesma ima već preko 400000 pregleda, a pohvale Mineinih obožavatelja pršte sa svih strana.

- Nisam planirala ponovo snimati ovu pjesmu iako ju i dan danas pjevam na svim svojim nastupima u Hrvatskoj i Sloveniji te uvijek kod publike izaziva jednako oduševljenje i emocije. No prije par mjeseci počele su mi pristizati video snimke i poruke fanova iz regije da se „Rano“ pjeva u Makedoniji, Srbiji, Bosni... S veseljem sam pratila kako su „Rano“ zavoljeli i neki novi klinci, a onda me kontaktirala simpatična Mare da joj je to najdraža pjesma i da joj je najveća želja da zajedno snimimo duet i video spot. Kada sam čula da bi uz Mariju u projektu sudjelovala i fenomenalna IDJ Videos ekipa te sjajni Dušan Alagić jednostavno nisam mogla odbiti..., pojasnila nam je vesela Minea koja će pjesmu sigurno zapjevati na predstojećim nastupima u Pazinu, Dubrovniku, Zadru, Zagrebu...

Na Mineinom službenom YouTube kanalu i prije ove nove suradnje pjesma „Rano“ je preslušana preko dva milijuna puta! Ove impresivne brojke potvrđuju da je „Rano“ bila i ostala jedna od najomiljenijih pjesama Mineinih obožavatelja koja se i dan danas pjeva u svakom klubu i na svakoj fešti ne samo u Hrvatskoj već i u regiji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene