Pomalo bizarna priča

Miljenik žena povukao se u pustinju na 52 dana, a ono što se nakon toga dogodilo iznenadilo je baš sve, pa i njega samoga

Matthew McConaughey (Foto: Profimedia) Matthew McConaughey (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey (Foto: Profimedia) Matthew McConaughey (FOTO:Getty) Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Matthew McConaughey +0 Matthew McConaughey (Foto: Profimedia) Galerija

Matthew McConaughey obara rekorde svojom biografijom "Greenlights", koju je napisao u pustinji, gdje je sam boravio puna 52 dana.

Holivudska zvijezda i miljenik žena glumac Matthew McConaughey odlučio se na hrabar potez povlačenja u potpunu samoću i odvajanja od obitelji, i to odlaskom u pustinju, gdje je napisao jednu od najprodavanijih knjiga u posljednjih deset godina. 

Pogledaj i ovo Matthew McConaughey, Novak Đoković i Camilla Alves Ovo je sve! Kamere zabilježile potpunu euforiju holivudske zvijezde zbog Đokovićeve pobjede, evo kako je Novak reagirao kad je prolazio pored njega!

Matthew je između ostalog opisao svoje iskustvo studentske razmjene u sklopu koje je kao 18-godišnji mladić otišao na razmjenu u daleku Australiju i opisao to razdoblje "životom iz pakla".

51-godišnji Matthew progovorio je o danima o kojima dosad nije često pričao, i to u svojoj novoj autobiografskoj knjizi "Greenlights", te priznao da je to za njega bilo mučno. Obitelj kod koje je boravio pokazala se totalno suprotnom od njegovih očekivanja i priznaje da je prolazio kroz pravu krizu.

Naime, seleći se u Australiju, očekivao je da će živjeti kao u raju, zamišljao je život u blizini Sydneyja, u zemlji sunca, plaža, surfanja i domovini supermodela Elle Macpherson. No njegove se želje nisu poklopile sa stvarnošću. Naime, u rodnom Teksasu bio je proglašen najzgodnijim učenikom u školi, izlazio je s najljepšom djevojkom u gradu, vozio sportski automobil, ali dolaskom u Australiju sve se to promijenilo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey)

Tvrdi da se s njim nitko nije htio družiti, djevojke ga nisu doživljavale, svi su nosili odore u školu, a dobio je i nadimak "Macka", koji mu se nije svidio.

Njegova zamjenska obitelj od Sydneyja je živjela čak 106 km sjeverno, morao je poštovati "policijski sat", naloženo mu je da svoja mišljenja drži za sebe, radio je šest poslova, uključujući onaj bankovnog savjetnika i pomoćnika u odvjetničkom uredu.

Ubrzo je postao vegetarijanac i težio je samo 58 kilograma i kaže da je sam sebi pisao pisma, razmišljao da postane redovnik i oslobodi Nelsona Mandelu.

"Bio sam u kadi svaku večer prije zalaska sunca, govorio sam si da sam dobro i da je riječ samo o velikim kulturološkim razlikama", otkrio je glumac i dodao kako se nije mogao vratiti kući jer je obećao da će biti vjeran svojoj riječi i izdržati unatoč svemu.

Zaključio je kako je to dokaz njegove životne lekcije, a ta je da moramo biti izbačeni iz ravnoteže kako bismo ponovno pronašli pravi put.

Matthew je svoju knjigu napisao u 52 dana koje je sam proveo u jednoj od pustinja Teksasa, a ona je trenutačno jedna od najprodavanijih knjiga ovog desetljeća, čemu se ni on sam nije nadao.

U njoj je između ostalog progovorio o zlostavljanju koje je doživio s 18 godina, a detaljno je opisao i vlastito uhićenje zbog remećenja mira na jednoj kućnoj zabavi 1999. godine.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +6 Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nikad ljepša Angelina zbog velikog intervjua pokazala je djelić raskošnog doma i otkrila nepoznate obiteljske detalje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene