Kurta Russella i Goldie Hawn gledat ćemo u filmu "Božićne kronike 2", čija se premijera s nestrpljenjem iščekuje, a mnogi su uvjereni da će to biti najbolji ovogodišnji obiteljski film.

Galerija


Mnogi su već počeli odbrojavati dane do Božića i božićnih blagdana, a upravo takvi će se razveseliti jednoj od prvih blagdanskih filmskih poslastica, a riječ je o "Božićnim kronikama 2".

Vezani članci Kurt Russell (Foto: Profimedia) Trebat će vam koji trenutak da prepoznate koji se glumac nalazi iza guste sijede brade i kose Melanie Griffith i Goldie Hawn (Foto: AFP) 12 godina starija glumica izgleda puno bolje od kolegice koja se unakazila operacijama

Netflix se pobrinuo da ljubitelji Božića ne ostanu zakinuti pa je pripremio sjajne naslove, pa tako i nastavak obiteljske avanture sa supružnicima Kurtom Russellom i Goldie Hawn u glavnim ulogama Djeda i Bake Mraz, a upravo će ona biti u središtu cijele priče.

Film govori o djevojci Kate i njezinu prijatelju Jacku, koji se slučajno nađu u selu Djeda Mraza, a tu je i glavni negativni Belsnickel. On planira ukrasti božićnu zvijezdu, a to bi moglo uništiti cijeli Božić.

Holivudski bračni par koji je u braku posljednjih 37 godina tako se već pojavio i u prvoj službenoj najavi filma čiji je scenarij napisao Chris Columbus u suradnji s Mattom Liebermanom.

"Božićne kronike 2" na Netflixu će premijerno biti prikazane 25. studenog, a već se sada nalaze u konkurenciji omiljenih božićnih filmova.

Severina se još nije oglasila, ali drugi jednostavno ne vjeruju u ono što su vidjeli i čuli: ''Ovo je nevjerojatno, gdje ti je kraj, ženo?''