Topla božićna priča

Uloge Djeda i Bake Mraz osigurale su im titulu jednog od najslađih holivudskih parova!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kurta Russella i Goldie Hawn gledat ćemo u filmu "Božićne kronike 2", čija se premijera s nestrpljenjem iščekuje, a mnogi su uvjereni da će to biti najbolji ovogodišnji obiteljski film.

Mnogi su već počeli odbrojavati dane do Božića i božićnih blagdana, a upravo takvi će se razveseliti jednoj od prvih blagdanskih filmskih poslastica, a riječ je o "Božićnim kronikama 2".

Pogledaj i ovo Goldie Hawn i Kurt Russell - 1 Bio joj je premlad! Vole se 40 godina, ali nikad se nisu vjenčali: Ljubav im se nije dogodila na prvi pogled, spojilo ih je nešto drugo!

Netflix se pobrinuo da ljubitelji Božića ne ostanu zakinuti pa je pripremio sjajne naslove, pa tako i nastavak obiteljske avanture sa supružnicima Kurtom Russellom i Goldie Hawn u glavnim ulogama Djeda i Bake Mraz, a upravo će ona biti u središtu cijele priče.

Film govori o djevojci Kate i njezinu prijatelju Jacku, koji se slučajno nađu u selu Djeda Mraza, a tu je i glavni negativni Belsnickel. On planira ukrasti božićnu zvijezdu, a to bi moglo uništiti cijeli Božić.

Holivudski bračni par koji je u braku posljednjih 37 godina tako se već pojavio i u prvoj službenoj najavi filma čiji je scenarij napisao Chris Columbus u suradnji s Mattom Liebermanom.

"Božićne kronike 2" na Netflixu će premijerno biti prikazane 25. studenog, a već se sada nalaze u konkurenciji omiljenih božićnih filmova.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić - 5 Lu Jakelić - 6 Lu Jakelić - 4 Lu Jakelić - 3 +9 Lu Jakelić - 2 Celebrity Severina se još nije oglasila, ali drugi jednostavno ne vjeruju u ono što su vidjeli i čuli: ''Ovo je nevjerojatno, gdje ti je kraj, ženo?''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene