Prekrasno iskustvo

Razgovarali smo s glumcem čiji se glas krije iza plastičnog lica novog junaka "Priče o igračkama"

Živko Anočić (Foto: Instagram) Živko Anočić (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Živko Anočić (Foto: Instagram) Priča o igračkama 4 (Foto: Profimedia) Priča o igračkama 4 (Foto: Profimedia) Živko Anočić (Foto: Instagram) +0 Priča o igračkama 4 (Foto: IMDB) Galerija

Nakon deset godina čekanja u kinima opet možemo uživati u avanturama junaka "Priče o igračkama". Četvrti nastavak ove animirane sage sinkroniziran je na hrvatski jezik, a mi smo razgovarali s glumcem Živkom Anočićem koji je posudio glas novom liku - žlicovilici Viličku.

Mnogima omiljena animirana priča o igračkama iz Pixarove radionice ponovno se vratila u kinodvorane. "Priča o igračkama 4" najnoviji je nastavak crtića iz 1995., koji je bio i ostao jedan od najrevolucionarnijih animiranih filmova svih vremena. 

Pogledaj i ovo Mladen Vulić (Foto: PR) Radi punom parom Mladen Vulić o glumačkom poslu: ''Prvo i zadnje u ovom poslu. Ne postoji lakše i teže, postoje samo ljudi''

Uz avanture Buzza i Woodya odrastale su generacije, a sada će neki novi klinci ponovno otkriti ljubav prema tim kultnim junacima, ali i ponekom novom. Lik Vilička, plastične žlicovilice s krizom identiteta glavni je pokretač radnje u novoj "Priči o igračkama", a glas mu za hrvatsku verziju filma posuđuje domaći glumac Živko Anočić. 

"Veliki sam i dugogodišnji obožavatelj Disney Pixar filmova. Mislim da nisam propustio niti jedan naslov. Usudio bih se reći i da u njima uživam više nego u igranim filmovima", otkrio nam je Živko koji utjelovljuje plahog Vilička koji tek otkriva carstvo igračaka. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Get ready to make a new friend. #ToyStory4

Objavu dijeli Toy Story 4 (@toystory)

"Priča o igračkama" rijedak je primjer franšize koja iz nastavka u nastavak postaje sve bolja, a ne lošija, a i Živko je priznao kako je malo strepio nad time hoće li scenarij biti dostojan originala - srećom, nije se razočarao. 

"Kada sam prvi puta vidio da dolazi četvorka iskreno bio sam razočaran. Kao veliki fan "priče o igračkama" uz koje sam odrastao, bojao sam se u kojem smjeru će franšiza otići. Treći nastavak se činio kao savršeni kraj divne priče o igračkama. Sada kada sam pogledao film shvatio sam koliko sam bio u krivu", objasnio je Živko. 

Na pitanje koji nastavak mu je bio najbolji, jednostavno je odgovorio -  "Svaki slijedeći mi je bio najbolji pa je tako i sada".

Glumac nam je priznao i čime ga je ova bezvremenska priča o ljubavi i prijateljstvu osvojila. 

"Ono što me oduvijek oduševljavalo kod "Priče o igračkama" je poigravanje sa različitim filmskim žanrovima, u zadnjem nastavku su to horor elementi. Prepun je referenci iz filmskog svijeta i pop kulture, humor ne igra na sigurnu prvu loptu već se usudi testirati granice korektnosti. Likovi koji su u prošlimm nastavcima možda bili i nedorečeni u ovom su dobili dodatnu dubinu. Priča se prati na više nivoa i prekrasno je da sam i sam odrastajući uz "Priču o igračkama 1,2,3" danas dobio priliku odvesti svojeg klinca na najbolji nastavak do sada", sretno je zaključio Živko. 

"Priču o igračkama" možete pogledati u hrvatskim kinima od 20.6. Uvjerite se sami u istinitost Živkovih riječi i pozitivnih recenzija koje hvale ovaj film na sav glas. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +3 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Izabel i Mateo Kovačić čekaju bebu? Neobična fotka dala naslutiti veliku vijest...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene