Milijuni su već uloženi

Bombastični intervju princeze Diane bit će prikazan u novoj sezoni hit-serije, a jedan član kraljevske obitelji zbog toga je bijesan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prema pisanju britanskih medija, intervju princeze Diane i Martina Bashira bit će prikazan u petoj sezoni serije "The Crown" i u to su već navodno uloženi milijuni funti.

Veliki intervju princeze Diane i novinara Matina Bashira uskoro će biti ekraniziran, i to u petoj sezoni hit-serije "The Crown", unatoč zahtjevima princa Williama da se izostave iz njezine radnje.

Pogledaj i ovo Kate Middleton ''gdje je?'' Pojavile su se nove teorije zavjere o Kate Middleton: ''Ozbiljno, tko se nalazi ispod ove loše namještene perike? Vrijeme je da se završi ova farsa!''

Prema pisanju Daily Maila, jedna cijela epizoda bit će posvećena Dianinu javnom priznanju kako u braku nje i princa Charlesa postoji i treća osoba, odnosno Camilla Bowles Parker, koja je godinama bila njegova ljubavnica, a danas mu je i službeno supruga.

Dianin intervju iz 1995. godine prouzročio je jednu od najvećih kriza u britanskoj kraljevskoj obitelji, a njezini sinovi William i Harry nazvali su ga lažnim i smatraju da je pokrenuo niz događaja koji su na kraju doveli i do princezine tragične smrti dvije godine kasnije.

"Tvorci serije vide intervju kao ključni trenutak pete sezone i u to su uložili velika sredstva, milijune funti", izjavio je anonimni izvor.

"Taj intervju nema legitimitet i nikada više ne bi trebao biti nigdje prikazan. Učinkovito je pokrenuo širenje lažne priče koju su mediji komercijalizirali", zaključio je princ William u jednom od svojih intervjua.

Prema kasnijem istraživanju, ispostavilo se čak da je Bashir koristio svoje iskrivljene metode kako bi prikazao cijelu priču zbog koje su bile pokrenute i brojne istrage.

"Ovo bi moglo biti iznimno uznemirujuće i jedini način da William zaštiti sebe je taj da jednostavno ne gleda tu epizodu", zaključila je urednica magazina Majesty Ingrid Seward, a kraljevska komentatorica Margaret Holder dodala je kako će William biti užasnut te da će to biti neugodno i princu Harryju.

I uoči prikazivanja četvrte sezone serije "The Crown" William je vjerovao da su "njegovi roditelji iskorišteni i prikazani u lažnom svjetlu zbog zarade".

Biografkinja kraljevske obitelji Penny Junor je predvidjela da će princ biti jako uzrujan zbog serije. Tvrdila je da je serija prepuna netočnih opisa događaja i osobnosti.

"To je najokrutniji, najnepravedniji i užasan prikaz gotovo svih njih", izjavila je za Times. Junor se posebno osvrnula na scenu u kojoj princu Charlesu njegov pokojni praujak Lord Mountbatten govori da je obitelj duboko razočarana njegovom vezom s Camillom tvrdeći da je "povijesno potpuno netočna".

S druge strane, bivši butler kraljevske obitelji Paul Burrell, koji je s Dianom bio prijatelj, smatrao je da su nove epizode serije "najbolje dotad".

Na kritike o predstavljanju kraljevske obitelji u seriji oglasila se i glumica Emma Corrin, koja je utjelovila mladu Dianu.

"Razumijem zašto su ljudi uzrujani jer ovo je povijest, a sve što se u seriji događa je još poprilično svježe", izjavila je tijekom gostovanja u emisiji Tamron Hall Show.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Nekad i sad Šuškalo se da želi biti dječak i uzima muške hormone, no čini se da je kći slavnog bivšeg para od te ideje skroz odustala!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene