Jedva čekamo

Filmska adaptacija popularne serije Downton Abbey uskoro stiže u hrvatska kina!

Downton Abbey (Foto: PR) Downton Abbey (Foto: PR) Foto: PR

Film ''Downton Abbey'' nastavak je serije koji zaključuje cijelu seriju te rasvjetljuje sudbinu glavnih likova, kao i samog Downton Abbeyja.

Ovog ljeta pratit ćemo priču bogate familije Crawley koja ima imanje na engleskom selu početkom 20. stoljeća. Film je adaptacija popularne serije Downton Abbey koja je prikazivana od 2010. do 2015. godine, a nastavlja se na zadnju epizodu serije te će svi ljubitelji serije biti dobro upoznati s likovima i radnjom.

Pogledaj i ovo showbuzz Zar ste sumnjali? Gle čuda! Rade će glumiti Rusa u planetarno popularnoj seriji!

Scenarij za film napisao je oskarovac Julian Fellowes, koji je napisao i scenariji za svih 52 epizode serije dok je Michael Engler (koji je bio redatelj u četiri epizode) redatelj. Većina glumaca iz serije se pojavljuje i na filmu.

Radnja filma se vrti oko posjeta engleskog kralja i kraljice Downton Abbeyju što je ujedno velika čast i za vlasnike i za poslugu a s druge strane i vrlo stresna situacija jer plemstvo ima svoje specifične prohtjeve.

Film je svojevrsni nastavak na seriju koji zaključuje cijelu seriju te rasvjetljuje sudbinu glavnih likova, kao i samog Downton Abbeyja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene