Akcijski film "Bijeg" s Ethanom Hawkeom i Selenom Gomez ne propustite pogledati u programu Nove TV s početkom u 23.50 sati.

Galerija


Ethan Hawke naći će se u utrci svog života kao Brent Magna, a društvo na suvozačevom sjedištu pravit će mu Selena Gomez i to u napetoj akcijskoj drami "Bijeg" koju večeras možete pogledati u programu Nove TV s početkom u 23.50 sati.

Vezani članci Dnevnik Nove TV osvojio Večernjakovu ružu za TV emisiju godine Dnevnik Nove TV osvojio Večernjakovu ružu za TV emisiju godine: "Ova ruža nam puno znači jer je došla u teškoj godini. Hvala svima, hvala najboljoj ekipi!" Tatjana Jurić Tatjana Jurić sasvim iskreno o poslu, ljubavi, tuzi zbog gubitka majke, ali i o tome tko ju vjerno prati na sva snimanja

Film je prepun akcije i scena opasne vožnje i sudara, a ono što je zanimljivo je da niti jedan sudara nije napravljen kompjuterski već su svi snimljeni. 130 auta je uništeno tijekom snimanja, a na setu postojao prostor na koji su se odlagali svi iskorišteni automobili.

Ethan je za potrebe snimanja prošao obuku škole utrke, a s njim je bila i Selena kojoj to nije baš lako sjelo. Naime, glumica koja do tada nije bila naviknuta na snimanje opasnih filmova i užasava se brze vožnje, priznala je kako ju je čak bilo strah za vlastiti život.

Radnja filma vrti se oko bivšeg vozača auto-utrka Brenta Magna koji je prisljen odvoziti utrku života kako bi spasio svoju otetu suprugu i to slušajući upute tajanstvene osobe koja prati svaki njegov pokret.

Goran Višnjić se nakon odmora u rodnom mu Šibeniku vraća u novi dom, nakon 20 godina otišao je iz SAD-a