Nevjerojatno!

Rijetko tko bi rekao da ovo nije obožavana princeza, pogledajte prizore koji su probudili sjećanja kod mnogih!

Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki +0 Elizabeth Debicki Galerija

Elizabeth Debicki snimljena je ovih dana na snimanju serije "The Crown" čije bi nove nastavke trebali gledati krajem ove godine.

Australska glumica Elizabeth Debicki izgleda kao preslika pokojne princeze Diane na posljednjim fotografijama sa snimanjanja novih epizoda hit-serije "Kruna".

Pogledaj i ovo Kelly Fisher Pala je i tužba Tko je bila žena koju ju ljubavnik princeze Diane zaveo prije nje? Bili su zaručeni, a ona je za njihovu ljubav saznala na okrutan način!

31-godišnja Elizabeth koja u novoj sezoni preuzima ulogu od kolegice Emme Corrin, izgleda zapanjujuće nalik pokojnoj princezi Diani s kratkom kosom i odjevena u svjetlo plavi kostim sa suknjom koji su bili dio njezina prepoznatljiva modnog stila kojem se i dan danas mnogi dive i inspiracija im je.

Peta sezone serije "Kruna" na malim bi ekranima trebala biti emitirana u studenom ove godine, a fokusirat će se na raspad braka princeze Diane i princa Charlesa, kao i posljednje mjesece Dianina života, čemu se njezini sinovi, prinčevi William i Harry oštro protive.

U prethodnoj sezoni u središtu radnje našla se priča o počecima romanse Diane i Charlesa, a njihov prekid će biti tema novih nastavaka, kao i vrlo vjerojatno njezina ljubav s Dodijem Al Fayedom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gemma Owen s roditeljima Gemma Owen - 5 Gemma Owen - 4 Gemma Owen - 1 +4 Gemma Owen - 2 Zanimljivosti Kći legendarnog nogometaša ulazi u show pun seksa i eksplicitnih scena: "Mislim da tata neće biti sretan"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić +12 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Celebrity Muž Blanke Vlašić objavio njihove fotke iz Belgije i pokazao što rade u prvim danima bračnog života

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene