Film koji prati Burta Wonderstonea (Steve Carell) koji je bio omiljeni mađioničar u Las Vegasu, a zajedno sa svojim pomoćnikom Antonom Lovecraftom (Steve Buschemi) dopustio je da im show postane ustajao, možete pogledati u programu Nove TV.

Galerija


"Nevjerojatni Burt Wonderstone" američka je komedija Dona Scardina iz 2013. godine s nekima od najpopularnijih komičara današnjice. Film večeras možete pogledati u programu Nove TV, a mi vam donosimo nekoliko zanimljivosti vezane uz njega.

Vezani članci Olivia Wilde i Jason Sudeikis Ostavila ga je zbog 10 godina mlađeg dečka, a sada ponovno živi s bivšim, no postoji dobar razlog za to Film Trumanov show - 2 Priča koja i 23 godine kasnije ima kultni status: Sve se mijenja kad sazna da njegov život uopće nije onakav kakav mu se činio

Film prati Burta Wonderstonea (Steve Carell) koji je bio omiljeni mađioničar u Las Vegasu, a zajedno sa svojim pomoćnikom Antonom Lovecraftom (Steve Buschemi) dopustio je da im show postane ustajao. Svjetla pozornice sada im krade nova zvijezda Steve Gray (Jim Carrey). Burt ostaje bez novca i posla, dok Anton putuje u Kambodžu kako bi širio radost gladnim seljacima. Burtom mentor i njegova asistentica Jane (Olivia Wilde) rade sve samo da bi nekad slavnog mađioničara vratili u igru i probudili njegovu zaboravljenu strast za magijom.

Slavni mađioničar David Copperfield za potrebe snimanja ovoga filma je produkciji otkrio povjerljive informacije o svom poslu. Toliko su bile povjerljive da je svaki član filmskoga seta koji je došao u doticaj s njima morao potpisati ugovor o tajnosti kako ne bi procurile u javnost.

Iako nije bilo upitno hoće li Jim Carrey utjeloviti Stevea Grayja, u konkurenciji su bili Sacha Baron Cohen i Matthew Broderick na početku. Carrey je za potrebe snimanja bio na rigoroznoj dijeti kako bi imao pravu figuru koja se od njega očekivala za film.

Jane je utjelovila prelijepa Olivia Wilde, no brojne njezine kolegice natjecale su se za tu ulogu. Među njima su Michelle Monaghan, Jessica Biel, Winona Ryder i Judy Gerer.

"Nevjerojatni Burt Wonderstone" počeo se snimati početkom 2012. godine u Nevadi, a nastavljeno je snimanje kasnije u Los Angelesu. Premijera je bila 15. ožujka 2013. godine, a u samome je početku zaradio dogovo 30 milijuna dolara.