Premijera "Cabaret – koncert za žlice i gitaru" bit će održana u nedjelju 11. kolovoza.

Galerija


Brijunska premijera predstave "Cabaret – koncert za žlice i gitaru", nastale u koprodukciji Teatra Exit i Kazališta Ulysses, održat će se u nedjelju, 11. kolovoza u Vrtu Etnografskog muzeja na Velikom Brijunu, u sklopu 19. sezone kazališta Ulysses.

Vezani članci Gospodin Noubadi Kafkijanska farsa malog čovjeka u Exitu: Imamo li novi hit? Susjed (Foto: Teatar Exit) Monokomedija koja finim humorom tjera da se smijete i u najžalosnijim situacijama nova je hit predstava

Riječ je o autorskom projektu Nikole Nedića i Maria Joveva, nastalom na temelju njihovog ispita iz glume na Studiju glume i medija Sveučilišta u Rijeci, gdje su im mentori bili Lenka Udovički i Rade Šerbedžija.

Zagrebačka premijera "Cabaret – koncerta za žlice i gitaru“ održana je 13. veljače 2019. u Teatru Exit, gdje je osvojila velike simpatije publike i izrazito pozitivne službene kritike.

"Žlice & gitara“ dvojac su koji uz pomoć zvukova kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, otkačenog nastupa i duhovitih dijaloga, pomalo trubadurski pričaju o svome životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog ludog i uvrnutog nastupa krije se poruka razuma.

Tekstove i glazbu koja se u predstavi izvodi napisali su Nikola Nedić i Mario Jovev. Nakon ispita, koji je izveden na sveučilišnom kampusu, predstavu su igrali kao kabaret po riječkim klubovima, a četiri izvedbe odigrali su i u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci u sklopu božićnih koncerata.

Brod za Veliki Brijun polazi iz Fažane u 20:00 sati.

Ulaznice je moguće kupiti na recepciji Nacionalnog parka Brijuni u Fažani, na svim prodajnim mjestima Eventima te na internetskim stranicama kazališta: www.ulysses.hr.

Snimljen u ljetnom izdanju: Naš roker pokazao zavidnu liniju u 66. godini