Glenn Close i Amy Adams su utjelovile majku i kći u Netflixovom filmu "Hillbilly Elegy" koji ima premijeru 24. studenog.

Galerija


Glumice Glenn Close i Amy Adams su doživjele velike transformacije za uloge u najnovijem filmu "Hillbilly Elegy" koji će imati premijeru 24. studenog na Netflixu. 

Vezani članci Serija Ulica krijesnica - 1 Spojila ih je životna tragedija, iako su potpuna suprotnost: Njihovo prijateljstvo se našlo na najtežoj kušnji Serija Bridgerton - 1 Spletke i intrige visokog društva: Priča puna skandala i fantastičnih kostima kao recept za novi hit?

U srijedu je pušten trailer, a gledatelji već predviđaju da će film ući u izbor za prestižnu nagradu Oscar sljedeće godine i kako Netflix ima puno kandidata za nju. 

Redatelj je Ron Howard i radnja se temelji na istoimenim memoarima pisca J. D. Vancea koji istražuju odnos između apalačke majke Mamaw i kćeri Bev koje se često svađaju jedna s drugom, posebno oko prijašnje ovisnosti o drogi. Priča je ispričana iz perspektive J. D.-a, Bevinog sina koji pohađa Sveučilište Yale. 

Glenn je utjelovila Mamaw, Amy igra Bev dok Gabriel Basso tumači J.D.a. Inače, legendarna 73-godišnja Close je bila nominirana sedam puta za nagradu Oscar, od toga četiri puta u kategoriji glavne glumice. 

Njezina 27 godina mlađa kolegica Adams dosad imala šest nominacija za prestižnu nagradu pa se mnogi njihovi obožavatelji nadaju da će ovaj put ponijeti zlatni kipić kući. "Bolje vam je da Gleen dobije Oscara", "Eksplodirat ću ako Amy konačno ne dobije nagradu. Dajte joj tog Oscara već jednom", "Ovo izgleda jako dobro. Obje zaslužuju zlatni kipić", komentirali su obožavatelji ispod trailera filma "Hillbilly Elegy". 

Šokirala pripijenom kombinacijom u javnosti, konačno pokazala što se krije iza široke odjeće iz koje inače ne izlazi