Bit će to nešto posebno

Cure detalji planova dodjele Oscara, holivudski moguli nisu dobili pozivnice, a važnu ulogu imat će jedan nam dobro poznati predmet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se da će ovogodišnja dodjela Oscara biti dosad neviđeni spektakl, unatoč činjenici da živimo u doba pandemije.

Manje od tjedan dana dijeli nas od 93. po redu svečane dodjele filmske nagrade Oscar u Los Angelesu, a njezini producenti pomalo otkrivaju neke detalje prijenosa uživo koji će pratiti gledatelji u cijelom svijetu.

Pogledaj i ovo Will Ferrell (Foto: Getty Images) iz blesave komedije Od Eurosonga do Oscara: Nitko nije očekivao da će se ova pjesma naći u utrci za prestižnu filmsku nagradu

Tako su nam posljednjim informacijama dali do znanja da će govori na pozornici biti malo duži nego inače, kako bi orkestar glazbenika imao dovoljno vremena za odmor, pa da publika zna što očekivati.

Jedan od producenata Steven Soderbergh između ostalog je i prijenos koji će trajati tri sata opisao filmskim, a zna se i da će ga začiniti najveće filmske zvijezde poput Brada Pitta, Harrisona Forda i Halle Berry, koji će "glumiti sebe" ili barem neku od svojih verzija.

Inače, ceremonija će biti održana tjedan dana nakon što je u Kaliforniji počelo cijepljenje svih stanovnika starijih od 16 godina, a stopa zaraze smanjuje se nakon zimskog perioda, čak se ponovno otvaraju i kinodvorane. Zato se šuška da bi uoči početka dodjele zvijezde mogle prošetati skromnijom verzijom crvenog tepiha, da je popis gostiju smanjen, da najmoćniji holivudski moguli nisu dobili pozivnice te da će svi prisutni morati nositi zaštitne maske jer organizatori ništa ne žele prepustiti riziku, ali i da će one odigrati vrlo značajnu ulogu u cijeloj priči. Koliko je popis gostiju ograničen, dovoljno govori činjenica da moćni Disneyjev šef Bob Iger neće biti tamo.

"Ovo je radna definicija pokušaja izgradnje zrakoplova u zraku", izjavio je Soderbergh na virtualnoj konferenciji za novinare te dodao kako se njegovo iskustvo snimanja filmova tijekom pandemije i trilera "Zaraza" iz 2011. godine pokazalo kao neprocjenjivo iskustvo.

Ispred dvorane predviđen je prostor na kojem će se kretati nominirani, družiti se i uživati u piće, a Soderbergh kaže da se nada da će Oscari svijetu dati uvid što će biti moguće kada se većina ljudi cijepi protiv korone. Dodao je i kako su neobične i jedinstvene okolnosti dodjele Oscara u doba pandemije pružile prilike za isprobavanje nekih stvari koje dosad još nisu bile viđene.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Seve se uoči 49. rođendana osvrnula na prošlost, a u podužoj objavi otkrila je i da prolazi kroz kriznu situaciju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene