Glenn Close, Andra Day, Carey Mulligan i Reese Witherspoon pokazale su svojim pratiteljima na društvenim mrežama kako teku njihove pripreme uoči dolaska na dodjelu 93. dodjelu Oscara.

Galerija


Nakon što je bila odgođena za čak dva mjeseca, ovogodišnja dodjela filmske nagrade Oscar jedna je od najiščekivanijih, a velika je noć konačno stigla.

Vezani članci Chloe Zhao - 4 Ispisala je filmsku povijest i povijest dodjele Oscara, postigla je nešto što nitko prije nje nije uspio Scena iz filma Mank Crno-bijeli film "Mank" ima čak 10 nominacija, hoće li se ponoviti priča s dodjele Oscara iz davne 1942. godine?

Najveće zvijezde samo što nisu počele pristizati na crveni tepih, a koliko su uzbuđene i kako su tekle njihove pripreme i uljepšavanja podijelile su sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Jedna od njih je Glenn Close, nominirana za najbolju sporednu glumicu u flimu "Hillbilly Elegy" svoje je priprema započela s koktelom u ruci, a pokazala je kako ju friziraju i rade joj manikuru. 

Andra Day ove je godina prvi put nominirana u kategoriji za najbolju glavnu glumicu, a svojim se pratiteljima na Instagramu pohvalila  i prije nego što se pojavila da je itekako spremna za crveni tepih. 

Vizašistica Georgie Eisdell na svom je profilu na Instagramu podijelila snimku na kojoj je dotjerivala Carey Mulligan, nominiranu u kategoriji za najbolju glumicu u filmu "Promising Young Woman".

Prije odlaska na crveni tepih na Instagramu je svoju fotorgafiju u ležernom izdanju objavila i Reese Witherspoon.

 

''Nomadland'' je proglašen najboljim filmom, u kategoriji najbolje glumice nagradu je uzela Frances McDormand, a Anthony Hopkins je najbolji glumac