Daniel Kaluuya šokirao je majku i sestru svojim govorom zahvale na dodjeli Oscara dok su preko videopoziva pratile trenutak u kojem je proglašen dobitnikom.

Galerija


Daniel Kaluuya ponio je kući Oscara za najboljeg sporednog glumca u filmu "Judas and the Black Messiah", a nakon što je primio nagradu, održao je i prilično zanimljiv govor koji je zasjenio sve ostale. 

Vezani članci Scena iz filma Mank Crno-bijeli film "Mank" ima čak 10 nominacija, hoće li se ponoviti priča s dodjele Oscara iz davne 1942. godine? Will Ferrell i Rachel McAdams Od Eurosonga do Oscara: Nitko nije očekivao da će se ova pjesma naći u utrci za prestižnu filmsku nagradu

"Želim zahvaliti svojoj majci, hvala što si toliko uložila u mene. Dala si mi sve, dala si mi tvorničke postavke kako bi mogao stajati u svojoj najvećoj veličini", izjavio je na početku govora emotivni glumac obraćajući se i majci i sestri koje su ga pratile putem videa iz Velike Britanije.

Potom je zahvalio ostatku obitelji i prijateljima od Londona pa sve do Kampale u Ugandi, odakle je inače njegov otac, i naglasio koliko je važno slaviti život, no onda ostavio sve na trenutak u čudu, a možda najviše majku.

"Moramo slaviti život. Dišemo, hodamo i to je nevjerojatno. Moja majka i otac su se seksali - nevjerojatno! Ovdje sam, presretan sam što sam živ i to ću večeras proslaviti", zaključio je uzbuđeni Daniel.

Kamere su u tom trenutku uhvatile njegovu majku i sestru i više je nego očito da se naglas pitaju što to govori, dok im se na licima mogao vidjeti i izraz neugode. Njihove reakcije pogledajte ovdje.

Pretužna vijest pogodila obitelj bivšeg nogometaša: Preminula njegova osmomjesečna kći poslije borbe s leukemijom

Spektakularno izdanje Nives Celzijus za povratak na TV: Zabljesnula je u opako kratkoj haljini pomalo zeznutog proreza!