Amanda Seyfried pojavila se na 93. dodjeli Oscara u jednom od naglamuroznijih izdanja.

Galerija


Glumica Amanda Seyfried stigla je na 93. dodjelu Oscara i sa sobom donijela dašak onog starog Hollywooda, što joj nije bio nikakav problem obzirom da radnja njezina posljednjeg filma "Mank" datira iz 30-godina, a zahvaljujući kojem je i nominirana za najbolju sporednu glumicu.

Vezani članci Chloe Zhao - 4 Ispisala je filmsku povijest i povijest dodjele Oscara, postigla je nešto što nitko prije nje nije uspio Scena iz filma Mank Crno-bijeli film "Mank" ima čak 10 nominacija, hoće li se ponoviti priča s dodjele Oscara iz davne 1942. godine?

35-godišnja Amanda kojoj je ovo prva Oscar nominacija izgledala je očaravajuće u crvenoj haljini od tila s dubokim dekolteom i to je definitivno jedno od njezinih najglamuroznijih izdanja u kojima smo ju imali prilike vidjeti.

Amanda nije krila uzbuđenje što je izjavila pred okupljenim novinarima.

"Zaista ne mogu vjerovati da smo trenutačno u blizini ljudi. Ovo je kao zona sumraka, ali na dobar način", izjavila je Amanda.

Ona je u "Manku" odigrala glumačku divu Marion Davies koja je ujedno bila i ljubavnica moćnog novinskog izdavača Williama Randolpha Hearsta, a čiji je život prikazan u filmu "Građanin Kane" kojeg su napisali Mankiewicz i Orson Welles.

Amanda koja se proslavila uglavnom ulogama u romantičnim holivudskim filmovima, ne krije koliko je pošašćena nominacijom i smatra da je upravo to označilo prekretnicu njezine glumačke karijere.

Pogledajte kako su se glumice pripremale za najglamurozniji crveni tepih, pokazale su što je prethodilo njihovim blistavim izdanjima

Od slatkice iz romantičnih komedija do nominacije za Oscara, uloga filmske dive i ljubavnice medijskog mogula promijenila joj je život