Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Ubrzo su mi usta otekla, a ja sam idući dan posjetila liječnika koji mi je rekao da sam dobila herpes!', ispričala je šokirana Starkeema Greenidge.


Amerikanka Starkeema Greenidge ovog tjedna podigla je tužbu protiv organizatora Rihanninog koncerta, ali i kozmetičke kuće M.A.C. jer je zbog Rihanninog ruža dobila - herpes!

>> Amanda Bynes o Rihanni na Twitteru: 'Pretukao te jer nisi dovoljno lijepa'

Vezani članci Adele Otkriveno koga Adele ljubi? Stigao u njezin dom u kasne noćne sate, pokušao se sakriti, ali nije uspio Frane Lučić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nakon 10 godina spora zaključena sudska nagodba: Frane Lučić dobio je milijunsku odštetu

Naime, Starkeema je bila jedna od brojnih posjetiteljica Rihanninog koncerta u Brooklynu gdje se promovirao i novi ruž kozmetičke kuće M.A.C. čiji dizajn potpisuje Rihanna.

'Prišla mi je djevojka koja mi je namazala usta crvenim RiRi Woo ružem i rekla da ga dobro utrljam u usnice. Ubrzo su mi usta otekla, a ja sam idući dan posjetila liječnika koji mi je rekao da sam dobila herpes! Promotori su očigledno prije mene našminkali još hrpu ljudi umjesto da su koristili jednokratne aplikatore ili promotivna mini pakiranja', kaže Strkeema.

Nije poznato je li bilo još pritužbi nakon koncerta, niti koliku naknadu Amerikanka traži zbog dobivanja virusne bolesti, piše TMZ.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook