Zaručnik domaće blogerice Elle Dvornik na neki je način također zvijezda domaćih medija.

Galerija


Zaručnik domaće blogerice Elle Dvornik na neki je način također zvijezda domaćih medija.

Vezani članci Ella Dvornik (Foto: Instagram) Nakon što je iznenadila viješću o trudnoći, uspješna influencerica pohvalila se i novim imidžem Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik otkrila kako se osjeća jer joj stiže drugo unuče: "Poduzela sam sve mjere"

Radi se o Britancu Charlesu Pearceu, s kojim Ella ima i neodoljivu kćerkicu Balie, a par često zna nasmijati javnost međusobnim komentarima na društvenim mrežama.

 

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce) on

Posljednji je Charles uputio Elli na Instagramu te joj se ponudio da joj bude osobni stilist. "Lijepa Ella u lijepom Maksimiru nosi ni sam ne znam što točno. Razmišljam da postanem njezin osobni stilist i počnem ju odijevati. Izvadite šivaće mašine, moje dame, dolazi Pearce", napisao je ispod fotografije svojih cura.

 

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce) on

Naravno, Charles se samo šalio, a većina njegovih sljedbenika tako je to i shvatila. Naravno, bilo je i nekih koji su mu odmah nabacili savjet da počne s Ellinim zlatnim tenisicama, dok na fotografiji blogerica nosi vruće hlačice i kaftan u popularnom cvjetnom uzorku.

 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Javila se i Ellina mama Danijela, koja je budućem zetu poručila kako jedva čeka njegove ideje o spajanju boja i uzoraka, a on joj je odgovorio u svom stilu: "Ti si Dalmatinka, ti ne znaš primiti savjet!"

Čini se kako u ovoj obitelji baš nikada nije dosadno.