Hrabro, nema što!

Zaručnik Elle Dvornik prvo je iskritizirao njezin stil, a zatim je zanimljiv komentar uputio i njezinoj mami Danijeli

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Zaručnik domaće blogerice Elle Dvornik na neki je način također zvijezda domaćih medija.

Zaručnik domaće blogerice Elle Dvornik na neki je način također zvijezda domaćih medija.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik ide li ovo koga? Danijela Dvornik znakovitom porukom oglasila se na Instagramu, nikome nije jasno kome je upućena i ima li uopće ikakvo značenje

Radi se o Britancu Charlesu Pearceu, s kojim Ella ima i neodoljivu kćerkicu Balie, a par često zna nasmijati javnost međusobnim komentarima na društvenim mrežama.

 

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce) on

Posljednji je Charles uputio Elli na Instagramu te joj se ponudio da joj bude osobni stilist. "Lijepa Ella u lijepom Maksimiru nosi ni sam ne znam što točno. Razmišljam da postanem njezin osobni stilist i počnem ju odijevati. Izvadite šivaće mašine, moje dame, dolazi Pearce", napisao je ispod fotografije svojih cura.

 

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce) on

Naravno, Charles se samo šalio, a većina njegovih sljedbenika tako je to i shvatila. Naravno, bilo je i nekih koji su mu odmah nabacili savjet da počne s Ellinim zlatnim tenisicama, dok na fotografiji blogerica nosi vruće hlačice i kaftan u popularnom cvjetnom uzorku.

 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Javila se i Ellina mama Danijela, koja je budućem zetu poručila kako jedva čeka njegove ideje o spajanju boja i uzoraka, a on joj je odgovorio u svom stilu: "Ti si Dalmatinka, ti ne znaš primiti savjet!"

Čini se kako u ovoj obitelji baš nikada nije dosadno. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene