Pjevačica se redovito hvali savršenom linijom na društvenim mrežama.

Galerija


Domaća pjevačica poznata je po savršenoj liniji.

Vezani članci Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari i suprug u strastvenom zagrljaju: ''Mi ovako izgledamo 90 posto našeg vremena'' Žanamari, Zorica Andrijašević Donna (FOTO: Privatni album) Gdje je bila do sada? Žanamari pomogla kolegici da se vrati na scenu

Radi se o Žanamari Perčić koja se na društvenim mrežama redovito hvali svojim isklesanim tijelom, dok je njezin suprug Mario Perčić zadužen za što bolju fotografiju.

 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

A na posljednjoj koju je objavila na Instagramu, pjevačica se pohvalila zanosnom stražnjicom, a fotografijom je poručila kako je u potrazi za smislom života te kako ljeto još nije gotovo.

S druge strane, njezini obožavatelji još su se jednom raspametili pa su pozitivni komentari prštali sa svih strana.

"Najjača guza u Hrvata", "Blago tvom mužu", "Izgledaš kao milijun dolara i bolje", samo su neki koje su joj uputili, dok se oglasio i njezin suprug te ju pitao "koliko diže na benču".

 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Podsjetimo, zgodni par vjenčao se 2014. godine na petak 13. koji se za njih pokazao sretnim, jer par izgleda jednako zaljubljeno kao i prvog dana. Kao kruna njihove ljubavi godine stigla je 2015. godine kćerkica Gabriela.