Trud se isplatio

Žanamari raspametila obožavatelje: "Najjača guza u Hrvata!"

Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari Perčić Zrće (Foto: Damian Denona) +0 Žanamari Perčić Zrće (Foto: Damian Denona) Galerija

Pjevačica se redovito hvali savršenom linijom na društvenim mrežama.

Domaća pjevačica poznata je po savršenoj liniji.

Pogledaj i ovo Žanamari i Mario Perčić Hmmm... Žanamari ipak ne cvatu ruže u braku? Novi potez njezinog muža opet je dao svima misliti!

Radi se o Žanamari Perčić koja se na društvenim mrežama redovito hvali svojim isklesanim tijelom, dok je njezin suprug Mario Perčić zadužen za što bolju fotografiju.

 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

A na posljednjoj koju je objavila na Instagramu, pjevačica se pohvalila zanosnom stražnjicom, a fotografijom je poručila kako je u potrazi za smislom života te kako ljeto još nije gotovo.

S druge strane, njezini obožavatelji još su se jednom raspametili pa su pozitivni komentari prštali sa svih strana.

"Najjača guza u Hrvata", "Blago tvom mužu", "Izgledaš kao milijun dolara i bolje", samo su neki koje su joj uputili, dok se oglasio i njezin suprug te ju pitao "koliko diže na benču".

 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Podsjetimo, zgodni par vjenčao se 2014. godine na petak 13. koji se za njih pokazao sretnim, jer par izgleda jednako zaljubljeno kao i prvog dana. Kao kruna njihove ljubavi godine stigla je 2015. godine kćerkica Gabriela. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene