Živi bili pa vidjeli

Žanamari dala obećanje hrvatskoj javnosti: ''Fotkat ću se bez gaćica ako Hrvatska uđe u finale''

Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari: Foto: Instagram Žanamari (FOTO: Instagram) +0 Žanamari (Foto: Instagram) Galerija

Pjevačica Žanamari Perčić obećala je da će se slikati bez gaćica ako Hrvatska uđe u finale.

Vjerujemo kako muški dio publike neće imati ništa protiv.

Pogledaj i ovo Hrvatska nogometna reprezentacija - 2 Zaigrali i nogomet! Naši nogometaši nakon posljednje pobjede posjetili su jednu od najvećih svjetskih atrakcija, zabilježene uspomene podijelili su i na društvenim mrežama!

Pjevačica Žanamari Perčić obećala je svojim pratiteljima na Instagramu da će se slikati u gaćicama na kockice ako Hrvatska nogometna reprezentacija uđe u finale Svjetskog prvenstva u Rusiji, odnosno bez njih ako ne pronađe jedne takve.

 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

"Ovako Žaky gleda tekmu. Za Vatrene samo redcarpet style. Obećala sam ekipi sinoć da ću KAD uđemo finale opaliti fotku u gaćicama na kockice! Ako ih nađem, a ako ne onda ću bez. Iako su mi presmiješne te sexy fotke u dresovima, obećanje girl crewu moram ispuniti! Tako da neće biti fishing for likes, nego obaveza prema široj obitelji nakon opakog nagovaranja", napisala je ispod fotografije na kojoj pozira u uskoj, bijelo-žutoj haljinici u kojoj je gledala utakmicu protiv Danske.

 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Kao i uvijek, dobila je pregršt pozitivnih komentara na račun izgleda, a što jest jest, Žanamari je vlasnica jednog od najseksi tijela među našim poznatim damama.

 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

S obzirom na to da je njezin profil prepun izazovnih fotografija, pa čak i onih u donjem rublju, vjerujemo kako će pjevačica ispuniti svoje obećanje.

Dečki, znate što vam je činiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene