Mnogi su ostali bez teksta

Ona je srušila internet svojom stražnjicom, a on to radi svojom prednjom stranom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zabavljač poznat pod imenom The Game jednom je fotografijom na Instagramu obožavateljicama ostavio jako malo prostora za maštanje.

Zabavljač poznat kao The Game, objavio je fotografiju na Instagramu koja je preko noći postala viralna. Dok jedni smatraju kako je fotografija krajnje neukusna, drugi su bili oduševljeni, a neki čak i ljubomorni. Iako Instagram ne tolerira takve fotografije, još uvijek je nisu maknuli s njegovog profila na radost mnogobrojnih fanova, a i onih koji su to nakon viđenog postali.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber Nedavno se molilo za nju Dok kruže glasine da se razvodi od pop ikone, ona je osvanula u nikad seksepilnijem izdanju!

To ti je kad hodaš bez gaća! Kravitzu pukle hlače na nastupu pa mu ispao miš

Kim je svojevremeno stražnjicom srušila internet, a on to bez srama čini svojom prednjom stranom. Jasno, odmah se pokrenula i priča o tome kako se i Bieber i Kravitz mogu sakriti sa svojim fotografijama i svojim 'ponosom'.

 

Let's just assume, I thought today was Friday or #ThrowDatAZZbackThursday #WhoCaresWhatDayItis I say it's #FineNiggaFriday because I know you gone be double tappin this mothafucka til tomorrow anyway......#SoGoneTagYaGirlfriends #ScreenShotIt #LickIt #PullThemPantiesToTheSideAndGetReadyForThe #HalloweenEdition #CuzHalfYallScaredOfTheDickAnyway

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene