I dok se Europa još uvijek suočava s posljedicama ekonomske krize, pojedini milijunaši nemaju problema s tim.


Jedan sretnik moći će uživati u luksuznom penthouseu koji se proteže čak na pet katova. Luksuz je to od 250 milijuna funti, a predivna nekretnina gleda na cijeli Mediteran. Zamislite samo probuditi se i imati ovakav pogled!

Vezani članci Slika nije dostupna Intervju sa seks ikonom 80-ih: 'Stariti nije lako, iznenadite se kako izgledate' Slika nije dostupna VIDEO Slavlje traje tjednima! Upoznajte kraljevske blizance!

Luksuzni stan smješten je na vrhu nebodera Tour Oden, koji će kada bude završen sljedeće godine, biti druga najviša zgrada na obali Mediterana.

Osim predivnog pogleda, stan nudi i luksuzni bazen na vrhu, kao i jedan natkriven, teretanu, predivnu terasu, raskošnu spavaću sobu i kupaonu s pogledom, a u zgradi je 24-satno osiguranje i osigurana je sva usluga kako bi bogataši mogli nesmetano uživati.

>> Nazivaju je 'posrnulom' pop princezom, a pogledajte gdje živi!

Monaco je zadnjih nekoliko godina postao pravo gradilište. Princ Rainer odobrio je gradnju visokih nebodera, no 2009. njegov sin princ Albert ograničio je gradnju nebodera Tour Odeon. Broji ukupno 70 luksuznih stanova, no za sada je njih tek 18 prodano.

Monaco je jedno od omiljenih odredišta slavnih i bogatih, s tako bogatom poviješću i radi blizine Filmskog Festivala, ne sumnjamo kako će neke nove zvijezde osigurati svoje mjesto. A u čemu će to sve uživati? Pogledajte u našoj bogatoj galeriji i videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook