William Levy nekad je rasturao ulogama u latinoameričkim sapunicama, no danas je priča ponešto drugačija.

Galerija


Omiljeni William Levy uljepšao je brojne latinoameričke sapunice.

Vezani članci Novac, ilustracija Prijatelju obećao posao kod vlasnika PPD-a, pa od njega na bizaran način uzeo gotovo 400.000 kuna Uragan Ida Ida pretvorila slavne podrume u smrtonosne klopke: O životu u njima vlada zakon šutnje, a sada je voda progutala i jedno dijete

Jedan je od najpopularnijih glumaca tog žanra, a obožavateljice ima diljem svijeta. No ljepotana već godinama nismo vidjeli u serijama, i to zato što se Levy želio okrenuti Hollywoodu. Odbijao je uloge u sapunicama kako bi dogurao dalje, a sada je zbog toga propao. Našao se u velikoj financijskoj krizi.

Izvor blizak glumcu za meksičke medije tvrdi da Levy već godinama nije dobio adekvatnu ulogu jer mu je ispod časti glumiti u sapunicama, a u Hollywoodu se ne može probiti.

"Bio je arogantan i mislio da je cijeli svijet njegov. Nema ništa. Sada mora progutati ponos i vidjeti kako će zaraditi za život. Prolazi težak period i vjerojatno će se morati vratiti sapunicama", otkriva izvor.

Želio je, dodaje izvor, pokušati uspjeti u Hollywoodu. Svojih se uloga u sapunicama sramio. Dodao je i da je Levyju prije dvije godine zaplijenjena kuća u kojoj je živio, a sve zbog duga od 15 milijuna pesosa.

Jednu od njegovih najpoznatijih serija, ''Oprezno s anđelom'', možete gledati na OYO.