Napao sestru

'Vrag je zaposjeo tvoj um. Sramotiš našu obitelj!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mlade zvijezde reality showa 'Breaking Amish', koji se emitira na TLC kanalu, smještene su daleko od svojih konzervativnih obitelji. No, jedan član im je ipak neplanirano upao u kuću i svoju sestru optužio kako ju je 'opsjeo vrag'!

U ekskluzivnom isječku nadolazeće epizode pripadnik amiške zajednice - Samuel, brat jedne od natjecateljica - Lizzie, upao je u kuću u kojoj žive sudionici showa te verbalno napao svoju sestru.

'Vidim da s Lizzie u društvu sjede neki muškarci. To je protivno zakonima Amiša', izjavio je. 'Živiš u kući s dva muškarca. Sramotiš našu obitelj', vikao je Samuel na djevojke.

Nakon toga je počao vikati na dečke i optuživati ih da spavaju s njegovom sestrom. A njoj je rekao: 'Vrag je zaposjeo tvoj um'.

>> 'Mnoge amiške žene imaju lijepo građena tijela' - Evo i dokaza!

Već smo ranije pisali o ovom reality showu te vam predstavili neke natjecatelje.

Riječ je o američkom reality showu koji se emitira od rujna 2012. godine te u kojem sudjeluje pet mladih Amiša koji su se preselili iz svojih zajednica u New York kako bi isprobali neki novi način života i suočili se s teškim izborom - vratiti se u svoju zajednicu ili ostati u New Yorku i riskirati izbacivanje iz zajednice.

Podsjećamo, Amiši do 16 godine života nisu izloženi životu izvan svoje zajednice. No, nakon toga im se dopušta da vide kako se živi u ostatku svijeta i da odluče žele li se vratiti ili ne.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene